Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρίγκιπας William: Έτσι κακομαθαίνει την γυναίκα του Kate Middleton

Η γλυκιά συνήθεια.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια σε ολόκληρο τον κόσμο. Η προσωπική τους ζωή βρίσκεται αναπόφευκτα συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ειδικά όταν συμβαίνει στην βρετανική βασιλική οικογένεια γεγονότα που επηρεάζουν τις ζωές τους. 

Διάβασε ακόμη – Elton John: Ο 76χρονος μουσικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πολλές φορές οι royals fans μαθαίνουν για εκείνους λεπτομέρειες από την καθημερινότητά τους που τους κάνουν να μοιάζουν περισσότερο με τους “κοινούς θνητούς”. Πηγή από το περιβάλλον του βασιλικού ζευγαριού της Ουαλίας αποκάλυψε πέρυσι ένα από τα μυστικά του γάμου τους. Πρόκειται για τον γλυκό τρόπο με τον οποίο ο πρίγκιπας William κακομαθαίνει τη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του.

Η γλυκιά συνήθεια που έχει ο πρίγκιπας William

Λίγο αφού βάλουν τα παιδιά τους πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis για ύπνο, ο πρίγκιπας φτιάχνει στην Kate Middleton το αγαπημένο της ποτό και της το πηγαίνει. Ποιο είναι αυτό; Τζιν με τόνικ.

O William θα φέρει στην Κate ένα τζιν με τόνικ” αναφέρει στο People η πηγή. “Προσέχουν ο ένας τον άλλον αλλά με διαφορετικούς τρόπους”.

Είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι

Διάβασε ακόμη – Το νέο χόμπι της Άντιας Στυλιανού 

“Μου αρέσει να τους βλέπουμε δημόσια γιατί πραγματικά νιώθω ότι είναι ένα” σχολιάζει ο royal expert Kinsey Schofield στην Express.co.uk. “Είναι συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλο και υπάρχει αυθεντική αγάπη”.

“Πιστεύω ότι πρόκειται να γίνουν σπουδαίοι βασιλιάς και βασίλισσα μία μέρα” συνεχίζει. “Είναι τόσο στωικοί και είναι τόσο καλά μαζί. Είναι σπουδαία ομάδα και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον”.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη