Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Πρίγκιπας William: Αυτός είναι ο λόγος που ζήλευε τον Harry στην παιδική τους ηλικία

Η νέα αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Δεν είναι μυστικό ότι ο πρίγκιπας William και ο μικρότερος αδελφός του, πρίγκιπας Harry έχουν αντίθετες απόψεις και διαφωνούν σθεναρά σε διάφορες πτυχές της βασιλικής ζωής. Από τις προσωπικές διαφωνίες μέχρι τις δημόσιες εμφανίσεις, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς σε ένα βασιλικό ρήγμα μεταξύ των δύο αδελφών.

Διάβασε ακόμη – Olivia Wilde – Jason Sudeikis: Η απόφαση του δικαστηρίου για την κηδεμονία των παιδιών τους

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του “A Right Royal Podcast”, ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Diana, Ken Wharfe, αναφέρθηκε περισσότερο στον αδελφικό δεσμό μεταξύ των δύο πριγκίπων, αποκαλύπτοντας άγνωστες στιγμές από το κοινό παρελθόν και αποκωδικοποιώντας τη μεταξύ τους σχέση με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας προσφέρει πέντε χρόνια υπηρεσίας στην πριγκίπισσα Diana πριν συνεχίσει να εργάζεται με την ομάδα βασιλικής προστασίας, ο Ken έχει σίγουρα δει το μερίδιο που του αναλογεί στις περιπλοκές της σχέσης του Harry και του William.

Διάβασε ακόμη – Sophia Loren: Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση

Πηγαίνοντας τους ακροατές πίσω στα παιδικά χρόνια των δύο πριγκίπων, ο Ken υπέθεσε ότι ο William μπορεί να “ζήλευε” τον χαρακτήρα του Harry, που ήταν ο “life of the party” και ο πιο δημοφιλής της οικογενείας. “Ο William μάλλον ζήλευε ελαφρώς τον Harry λόγω της δημοτικότητάς του”, αναφέρει ο Ken στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Μιλώντας αναλυτικά για Harry ως παιδί, πρόσθεσε: “Ο Harry ήταν ένα πολύ δημοφιλές αγόρι στο μαγαζί. Ήταν ένας χαρακτήρας. Ήταν τζόκερ και οι άνθρωποι συμπαθούσαν τους τζόκερ. Νομίζω ότι ο William ήταν λίγο πιο συγκρατημένος ως παιδί, αν και είχε τη δική του διαφορετική προσωπικότητα”.

Παρ’ όλα αυτά, παρά τις διαφορές τους, ένα πράγμα στο οποίο ακόμη και ο William και ο Harry  δεν μπορούσαν να διαφωνήσουν ήταν ένα χαρακτηριστικό καθολικό για όλα τα παιδιά: η αδεξιότητα. Είτε ήταν ο William που χτυπήθηκε στο κεφάλι με ένα μπαστούνι του γκολφ στο Ludgrove, είτε ο Harry που υπέστη μια μεγάλη πληγή στο γόνατό του από πτώση στο Wetherby, ο Ken μπορεί σίγουρα να θυμηθεί τουλάχιστον κάποιες ομοιότητες ανάμεσα στα δύο αδέρφια των οποίων η σχέση σήμερα περνάει κρίση.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη