Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου! (εικόνες)

Πώς θα περάσουν την ιδιαίτερη αυτή ημέρα και τι δώρο θα πάρει η δούκισσα του Κέιμπριτζ από τον σύζυγό της;

Της Γεωργίας Γεωργίου

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γιορτάζουν σήμερα, 10 χρόνια γάμου και σίγουρα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για το Παλάτι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου του 2011 στο Westminster Abbey σε μια λαμπρή γαμήλια τελετή που μάλιστα, κηρύχθηκε εθνική αργία.

Η Κέιτ ήταν εκθαμβωτική μέσα από το εντυπωσιακό νυφικό Alexander McQueen και το έθνος γιόρτασε καθώς έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Για να σηματοδοτήσει τη σημαντική στιγμή, ένα ντοκιμαντέρ του BBC θα προβληθεί αύριο, Παρασκευή 30 Απριλίου, την ημέρα μετά την επέτειο του ζευγαριού, το οποίο θα παρουσιάσει τα σημαντικότερα σημεία αυτής της βασιλικής γιορτής.

Από τις 12 Απριλίου, καταστήματα και υπαίθρια εστιατόρια είναι πλέον ανοιχτά στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε το βασιλικό ζευγάρι έχει τώρα την επιλογή να δειπνήσει στην ύπαιθρο. Ωστόσο, φαίνεται πολύ πιο πιθανό ότι το ζευγάρι θα επιλέξει να μείνει μέσα και να δειπνήσει στο σπίτι, όπως άλλωστε επιλέγει να κάνει κάθε χρόνο στην επέτειο του γάμου τους.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Χάρι: Ο λόγος που μπορεί να μην παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα

Ποιο δώρο όμως μπορεί να πάρει η Κέιτ τη μεγάλη αυτή ημέρα; Το τυπικό δώρο για μια δεκαετή επέτειο είναι ο Κασσίτερος. Ο Κασσίτερος συμβολίζει τη δύναμη μιας σχέσης και την ανθεκτικότητα να συνεχιστεί για πολύ περισσότερο. Ο τυπικός πολύτιμος λίθος για τον εορτασμό αυτής της γαμήλιας γιορτής είναι ένα διαμάντι, οπότε ίσως η δούκισσα του Κέιμπριτζ να πάρει ένα υπέροχο κόσμημα από τον σύζυγό της.

Αξίζει να αναφέρουν πως πριν λίγες ώρες, ο γνωστός φωτογράφος Chris Floyd ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις φωτογραφίες που τράβηξε του ζευγαριού για την επέτειο των 10 χρόνων γάμου “Πρόσφατα επισκέφθηκα το Cambridge για πρώτη φορά στη ζωή μου. Την ίδια ημέρα, κατά μια εκπληκτική σύμπτωση, ήταν επίσης η ημέρα που μου ζήτησαν να φωτογραφίσω τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ για τη δέκατη επέτειο του γάμου τους. Ήταν συγκινητικό που πέρασα λίγο χρόνο μαζί τους στο Kensington Palace. Ευτυχισμένη επέτειο!”, ήταν τα λόγια που συνόδεψαν τις πιο κάτω εικόνες.

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη