Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρίγκιπας Harry: Αυτό τον τίτλο του αφαίρεσε η οικογένεια του

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ διατήρησαν τους τίτλους τους μετά την αποχώρησή τους.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η βασιλική οικογένεια αφαίρεσε καθυστερημένα τον επίσημο τίτλο του πρίγκιπα Harry από την ιστοσελίδα της – πάνω από τρία χρόνια αφότου ο ίδιος και η Meghan Markle παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους.

Οι βοηθοί του παλατιού αφαίρεσαν αθόρυβα το “His Royal Highness” από τη σελίδα του προφίλ του δούκα του Σάσεξ λίγο αφότου η Express επισήμανε τη “μεγάλη γκάφα” την περασμένη Παρασκευή, ότι ο δούκας του Σάσεξ εξακολουθούσε να αποκαλείται “His Royal Highness” στο βιογραφικό του. Tο Mέσο παρατήρησε την Τρίτη ότι η σελίδα είχε ενημερωθεί για να αφαιρεθούν οι δύο αναφορές στον τίτλο.

Τα ονόματα του Harry και της Meghan μετακινήθηκαν επίσης προς το κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας της οικογένειας – κάτω από τα εργαζόμενα μέλη της Firm αλλά ακριβώς πάνω από τον πρίγκιπα Άντριου.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Η συμφωνία εκατομμυρίων με το Netflix

Όλα τα λάθη έχουν έκτοτε διορθωθεί.

Ο Harry και η Μarkle συμφώνησαν να εγκαταλείψουν τους τίτλους “HRH” αφού αποχωρήσουν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον Ιανουάριο του 2020 και μετακομίσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan θα εξακολουθήσουν να αναφέρονται επίσημα ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ και θα αποκαλούνται Harry ο δούκας του Σάσεξ και Meghan, η δούκισσα του Σάσεξ.

Διάβασε ακόμη – Sandra Bullock: Πέθανε ο σύντροφός της, Bryan Randall

Tο ζευγάρι δεν φαίνεται να ενοχλείται από την αλλαγή αυτή, καθώς έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο hollywood μετά την αποχώρησή τους από τη βασιλική ζωή.

Διάβασε ακόμη