Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Πρίγκιπας Φίλιππος: H εξωπραγματική περιουσία που αφήνει πίσω του και πόσα ήταν ο ετήσιος μισθός του

Η αμύθητη περιουσία του δούκα του Εδιμβούργου και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την κηδεία του.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Star, αποκαλύφθηκε η εξωπραγματική περιουσία και ο ετήσιος μισθός που έπαιρνε ο δούκας του Εδιμβούργου, ποσά τα οποία θα περάσουν στα χέρια άλλων…

Οι χρυσοί κληρονόμοι, λοιπόν, του πρίγκιπα Φίλιππου ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, 9 Απριλίου σε ηλικία 99 χρονών, δεν είναι άλλοι από τα παιδιά του, Κάρολο, Άννα, Ανδρέα και Εδουάρδο και τη σύζυγό του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο δούκας του Εδιμβούργου έπαιρνε κάθε χρόνο μισθό, 460 χιλιάδες ευρώ ενώ η προσωπική του περιουσία ξεπερνά τα 27 εκατομμύρια. 

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Φίλιππος: H Βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε στα καθήκοντα της

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και κυρίως η βασίλισσα Ελισάβετ, αυτή τη στιγμή επιμελούνται τα πάντα για το τελευταίο αντίο του πρίγκιπα Φίλιππου που εν μέσω πανδημίας του Covid-19 δεν θα γίνουν όλα όσα αναγράφονται στο πρωτόκολλο.

Στην κηδεία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Απριλίου στις 15.00 στην εκκλησία St. George θα παρευρεθούν μόνο 30 καλεσμένοι, η άμεση οικογένεια του Φίλιππου και ο προσωπικός γραμματέας του δούκα του Εδιμβούργου, Brigadier Archie Miller Bakewell.

Αυτοί που δεν θα παρευρεθούν στην κηδεία είναι η Meghan Markle καθώς οι γιατροί της δεν της επέτρεψαν να ταξιδέψει λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης και τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton τα οποία είναι πολύ μικρά.

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη