Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Πρίγκιπας Χάρι- Meghan Markle: Σκέφτονται να μην επισκεφτούν την βασίλισσα Ελισάβετ τα Χριστούγεννα

Το ζευγάρι μπορεί να μην ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με τη βασιλική οικογένεια.

Μετά τις τελευταίες ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle σκέφτονταν να ταξιδέψουν στην Αγγλία για να περάσουν μαζί της τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle: Η εμφάνιση κόντρα στο βασιλικό πρωτόκολλο

Το ζευγάρι, από τότε που μετακόμισε στην Αμερική, δεν έχει ταξιδέψει οικογενειακώς στην Μεγάλη Βρετανία ενώ και στις δύο περιστάσεις που ο Χάρι επέστρεψε στην πατρίδα του δεν ήταν για διακοπές αλλά για ξεχωριστές περιστάσεις. Ο πρίγκιπας είχε φυσικά παραβρεθεί στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά και στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.

Η δούκισσα του Sussex όμως όπως και ο Archie και η μικρή Lilibet δεν έχουν ταξιδέψει από τότε στην Αγγλία και όλοι θεωρούσαν ότι τα Χριστούγεννα θα ήταν η ιδανική αφορμή για να συναντήσει και πάλι τη βασιλική οικογένεια. Κάποιοι μάλιστα πίστευαν ότι το ζευγάρι ίσως διοργάνωνε και τη βάπτιση της κόρης του στην Αγγλία. Σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids, ο Harry είχε στεναχωρηθεί που δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον παππού του και δεν θέλει να συμβεί το ίδιο και με τη γιαγιά του: “Δεν θα συγχωρούσε τον εαυτό του αν συνέβαινε το ίδιο με την αγαπημένη του γιαγιά. Ελπίζει να επιστρέψει για τα Χριστούγεννα με την Meghan για να μπορέσει επιτέλους να γνωρίσει τη Lilibet και να δει τον Archie ξανά”, είχε γραφτεί.

Νέα δημοσιεύματα, όμως, αναφέρουν ότι το πίο πιθανό είναι το ζευγάρι να παραμείνει στην Καλιφόρνια για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Express, ο Χάρι και η Meghan έχουν τόσο πολυάσχολο πρόγραμμα που είναι δύσκολο να καταφέρουν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι: “Είναι πολύ, πολύ απασχολημένοι με το επόμενο project τους και γίνονται πολλά αυτή τη στιγμή” ανέφερε ο ειδικός σε θέματα royal, Stewart Pearce, τονίζοντας ότι “όλες οι οικογένειες θα πάνε να δουν τη βασίλισσα στο Sandringham γιατί φέτος δεν θα είναι ο Φίλιππος εκεί. Θα είναι δύσκολα Χριστούγεννα και διαφορετικά”.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη