Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Πραγματοποιούνται τώρα τα 16α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021

Η μεγάλη βραδιά που επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου έχει ξεκινήσει.

Της Νικόλ Ζένιου

Η λαμπερή τελετή βράβευσης των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2021 ξεκίνησε πριν από μερικά λεπτά.Τα 16α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, πραγματοποιούνται τώρα στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία.

Ένας θεσμός που εδώ και 16 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Η βραδιά των απονομών ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό που κορυφώθηκε με την είσοδο στη σκηνή της λαμπερής Μαρίας Μπεκατώρου.

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, κατέληξε στις τελικές 40 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς, σε 8 κατηγορίες. Στην συνέχεια οι πρώτες ανάμεσα στις ίσες αναδείχθηκαν από την ψήφο του κοινού. Συγκεκριμένα, 33.721 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2021 στις κατηγορίες Fashion & Jewellery Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Remedica Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία. Το βραβείο στην κατηγορία Dove Αθλήτρια θα είναι φέτος τιμητικό, καθώς λόγω της πανδημίας δεν διεξήχθησαν αθλητικοί αγώνες.

Guest star της βραδιάς ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός. Επί σκηνής η Ήβη Αδάμου.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς έχει αναλάβει ο Γιώργος Λύρας.

Η εκδήλωση θα έχει όπως πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Συντονιστείτε με την mfportal.primetel.cloud και τα social media της Madame Figaro Cyprus, για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα που αφορούν στην τελετή και όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: Η ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ/ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ: REMEDICA

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTY LINE, AUDI, STEAMPOD BY L’ORÉAL PROFESSIONNEL, KAWACOM’S IPANEMA ESPRESSO

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: AEGEAN

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: MAP HOTEL

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: FLOWERS & DESIGNS BY ROYS HERODOTOU, LANDAS COLOUR, SOLOMOU GARDEN CENTRE.

Διάβασε ακόμη