Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Βρεθήκαμε στο φιλανθρωπικό Μotivational Speakers Event “Άλμα Έμπνευσης”

Mε τους Ολυμπιονίκες, Τεντόγλου, Ιωάννου και Παπακώστα για τη στήριξη του Enavsma Foundation.

Μια συγκινητική βραδιά, γεμάτη μηνύματα και αληθινά συναισθήματα, στην οποία αναδείχθηκαν η δύναμη της θέλησης, οι αξίες του αθλητισμού αλλά και τα υγιή πρότυπα που έχουν ανάγκη σήμερα τα νέα παιδιά, έζησαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στο Κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία στο Motivational Speakers Event “Άλμα Έμπνευσης”.

Μέσα από τις εξομολογήσεις τους o Μίλτος Τεντόγλου, Κυριάκος Ιωάννου και Λάμπρος Παπακώστας καθήλωσαν το κοινό, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και πως το κάθε εμπόδιο και η κάθε δυσκολία μπορούν να εξελιχθούν σε ένα μεγάλο άλμα για την επιτυχία.

Ένα στόχο που έχει θέσει από την ίδρυση του το Enavsma Foundation. Nα εξαλείφει τα εμπόδια και να γίνεται το έναυσμα προκειμένου αριστούχοι φοιτητές από όλη την Κύπρο, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία.

Με την ολοκλήρωση του Motivational Speakers Event “Άλμα Έμπνευσης”, το κοινό είχε την ευκαιρία να υποβάλει στους τρεις Ολυμπιονίκες τις δικές του ερωτήσεις. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κοκτέιλ.

Ποιοι παρευρέθηκαν εκεί.

Διάβασε ακόμη