Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Μουσική Βραδιά που διοργάνωσε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου

Με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Ευρυδίκη και special guests ONE.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Μουσική Βραδιά που διοργάνωσε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου με τον αγαπημένο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να υποδέχεται την Ευρυδίκη και special guests τους ONE την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις Νότες Live στη Λεμεσό. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Χαραλάμπους.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με υπέροχα τραγούδια, παλιές και νέες επιτυχίες από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Ευρυδίκη και τους ONE. Η εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου που στόχο είχε την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών Υποστηρικτικής και Ανακουφιστικής φροντίδας του Συνδέσμου.

Πλατινένιος Χορηγός: Freedom Broker

Χρυσοί Χορηγοί: Delfi Properties, Phaedrus Living, Οργανισμός Σαλαμίς

Αργυροί Χορηγοί: IronFX, Conercon Energy Solutions

Χορηγοί: Remax Cyprus, Amathus Beach Hotel, L. Gnaftis & Co. Ltd, Olympia Ocean Carriers και Squared Financial

Χορηγός Φιλοξενίας: Ξενοδοχείο Park Beach, Λεμεσός

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής και Υποστηρικτικής Φροντίδας σε συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για περισσότερα από 50 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και παροχή υπηρεσιών σε εξωτερικούς ασθενείς στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Αροδαφνούσα” στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο “Ευαγόρειο” Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον ιατρική και 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα ασθενών παγκύπρια, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και χειρισμού λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.

Η βραδιά πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 42/2023 που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/07-31/12/2023.

Διάβασε ακόμη