Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Πότε θα ξαναδούμε την Kate Middleton;

Η δούκισσα του Cambridge έκανε ένα διάλειμμα για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά επανέρχεται σύντομα.

Της Ελένης Κόκκινου

Η καλοκαιρινή περίοδος σημαίνει και την απουσία των royals από τον φακό της δημοσιότητας, αφού κάνουν ένα διάλειμμα και απολαμβάνουν την ηρεμία τους μακριά από τα μάτια της κοινής γνώμης. Ο Αύγουστος όμως τελείωσε και αυτό σημαίνει ότι οι βασιλικές υποχρεώσεις και εμφανίσεις, επανέρχονται πολύ σύντομα.

Οι fans αναρωτιούνται πότε θα ξαναδούμε τη δούκισσα του Cambridge που έχουμε καιρό να μάθουμε νέα της και να δούμε νέες stylish εμφανίσεις από τις διάφορες εξόδους και υποχρεώσεις της. Το πιθανότερο είναι ότι θα τη δούμε στο Chelsea Flower Show του 2021 που είναι μια ετήσια εκδήλωση, από τις αγαπημένες των μελών της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης και της βασίλισσας, της δούκισσας και της πριγκίπισσας Βεατρίκης. Πρόκειται να επανέλθει φέτος, στις 22 Σεπτεμβρίου, μετά την αναβολή της λόγω της πανδημίας και θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε ακόμη – Lady Campbell για τη Meghan Markle: “Ήταν εντελώς ανεξέλεγκτη και απείθαρχη”

Συνήθως, το περίφημο show κηπουρικής λαμβάνει χώρα από τις 18 μέχρι και τις 23 Μαΐου, αλλά το 2020 έγινε σαν online εικονική εκδήλωση, λόγω του κορονοϊού. Φυσικά, ίσως δούμε νωρίτερα την Kate Middleton  σε κάποια άλλη υποχρέωσή της, ενώ η παρουσία της στην εκδήλωση δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τελευταία φορά, είχαμε δει τη δούκισσα του Cambridge στην εκδήλωση, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, το 2019, όταν έδειξε για πρώτη φορά τον κήπο της ‘Back to Nature’, που σχεδίασε με τους αρχιτέκτονες Davies White. Ο κήπος ήταν εμπνευσμένος από την αγάπη για την ύπαιθρο και τα οφέλη που έχει η φύση στη σωματική και ψυχική υγεία, θέλοντας να ενθαρρύνει τα παιδιά και τις οικογένειες να την απολαμβάνουν περισσότερο.

Η βασίλισσα είχε επίσης παρευρεθεί για να θαυμάσει τον κήπο της Kate, μαζί και με τα τρία παιδιά της δούκισσας και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Φωτογραφία: Instagram/@_kate_middleton_royal

Διάβασε ακόμη