Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Πώς να ξεπεράσεις την αναβλητικότητα

Ο συμβουλευτικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και ομιλητής έμπνευσης, Yiannis Michael εξηγεί έξι βασικά βήματα που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αναβλητικότητα και να ενεργείς άμεσα. 

Η αναβλητικότητα είναι ένα πρόβλημα το οποίο έχουμε όλοι αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Πάντα οι άνθρωποι έχουν την τάση να καθυστερούν και να αποφεύγουν να κάνουν πράγματα που έχουν σημασία.

Όταν είμαστε παραγωγικοί, αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση και αυτά τα θετικά συναισθήματα που μας προκαλεί η παραγωγικότητα πρέπει να τα επιδιώκουμε καθημερινά στη ζωή μας.

Η αναβλητικότητα είναι ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει ο καθένας μας, αν θέλουμε πραγματικά να πετύχουμε το κάτι παραπάνω με τη ζωή μας. Ο υποσυνείδητος νους είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δουλέψει ο κάθε άνθρωπος, έτσι ώστε να καταφέρει να νικήσει την αναβλητικότητα και γενικότερα όλα τα καθημερινά εμπόδια στη ζωή του/της.

Διάβασε ακόμη – O φόβος της αλήθειας

Πιο κάτω θα βρεις 6 βήματα που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αναβλητικότητα και να ενεργείς άμεσα για να μην χάνεις πλέον πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου:

Βήμα 1: Αναγνώρισε την αναβλητικότητα.

Βήμα 2: Όρισε το πιο σημαντικό πράγμα της ημέρας και όχι το επείγον.

Βήμα 3: Σπάσε το σε μικρότερα κομμάτια για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Βήμα 4: “Κάνε το τώρα!”.

Βήμα 5: Βάλε μια προθεσμία για τον στόχο σου.

Βήμα 6: Αντάμειψε τον εαυτό σου!

Επίσης, η μέθοδος του βιοσυντονισμού είναι μια ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος, για την καταπολέμηση της αναβλητικότητας, όπου έχει ως αποτέλεσμα να ξεμπλοκάρει την ενεργειακή διαταραχή και να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. 

Ευχαριστίες στον συμβουλευτικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και ομιλητής έμπνευσης, Yiannis Michael, τηλ.: 99611400, www.yiannismichael.com, Facebook: YiannisMichael, Instagram: Yiannis Michael, Email: [email protected].

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη