Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Πόλυ Χατζηγεωργίου: Το dinner look της σε ένα από τα πιο περίφημα εστιατόρια του Λονδίνου

Το σύνολο που επέλεξε να φορέσει για δείπνο σε ένα από τα πιο εμβληματικά hotspots που άνοιξαν στη βρετανική πρωτεύουσα.

Της Νικόλ Ζένιου

Αυτή τη περίοδο αρκετοί επώνυμοι από τη κοσμική ζωή του νησιού ταξιδεύουν στο εξωτερικό πραγματοποιώντας τις χειμερινές τους αποδράσεις σε ατμοσφαιρικές πόλεις.

Ανάμεσά τους, και μία από τις αγαπημένες μας γυναίκες της μόδας, η Πόλυ Χατζηγεωργίου, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο, το οποίο επισκέπτεται συχνά και εμείς ξεχωρίσαμε τα fashionable στιγμιότυπα που μοιράστηκε μαζί μας.

Διάβασε ακόμη – Λώρια Χατζηγεωργίου: Βρέθηκε σε ένα από τα πιο περίφημα εστιατόρια του Λονδίνου

Διάβασε ακόμη – Colour-pop: Το look της Λώριας Χατζηγεωργίου

Κατά την παραμονή της εκεί, επισκέφθηκε και ένα περίφημο εστιατόριο στο Mayfair του Λονδίνου με μοναδική αισθητική, το Bacchanalia. Πρόκειται για ένα μαγικό ελληνικό και ιταλικό υπερπολυτελές εστιατόριο το οποίο άνοιξε τέλη Νοεμβρίου. Η αρχαιοελληνική και ρωμαϊκή διακόσμηση περιλαμβάνει  και αγάλματα του Damien Hirst και τοιχογραφίες ανεκτίμητης αξίας που χρονολογούνται.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα στιγμιότυπα από την επίσκεψη της Πόλυς η οποία φόρεσε ένα σοφιστικέ σύνολο για το ξεχωριστό της δείπνο. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα total black look το οποίο αποτελείται από ένα elegant πουκάμισο με διαφάνεια και διακριτικό κέντημα συνδυασμένο με ένα μαύρο παντελόνι, που άρμοζε στην περίσταση.

Ακολουθούν οι εικόνες που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το πολυτελές εστιατόριο αλλά και από τη χειμερινή της απόδραση στο Λονδίνο.

Διάβασε ακόμη