Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν την πρώτη εβδομάδα (01/07) Οκτωβρίου

Ανακαλύψτε τι επιφυλάσσουν οι πλανήτες για συγκεκριμένα ζώδια.

Καθώς μπαίνουμε στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, ο κόσμος ευθυγραμμίζεται με έναν ιδιαίτερα τυχερό τρόπο, προαναγγέλλοντας σε μια εποχή αυξανόμενων ευλογιών και ευνοιών για ορισμένα ζώδια.

Η Αφροδίτη είναι δοτική: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος

Από την 23η έως την 29η μοίρα, η Αφροδίτη, γνωστή και ως “πλανήτης της αγάπης”, ασκεί σημαντική επιρροή στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Η Αφροδίτη έχει συνδεθεί ιστορικά με την αγάπη, την ελκυστικότητα, τον πλούτο και τη συνολική ικανοποίηση. Όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτά τα ζώδια μπορεί να περιβάλλονται από μια ευγενική αύρα θετικότητας, να προσελκύσουν ευνοϊκές ευκαιρίες και να βιώσουν μια αυξημένη αίσθηση στοργής και συντροφικότητας.

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια ιδανική ευκαιρία για άτομα αυτών των ζωδίων να γνωρίσουν κάποιον ή να ενισχύσουν τις υπάρχουσες σχέσεις. Οικονομικά, θα μπορούσε να υποδηλώνει απρόβλεπτα κέρδη ή ένα γενικό αίσθημα αφθονίας και ευημερίας.

Η εκτεταμένη αγκαλιά του Δία: Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος

Προσθέτοντας σε αυτό το κύμα θετικότητας, ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αισιοδοξίας, ρίχνει το καλοπροαίρετο βλέμμα του από τη 12η έως τη 15η μοίρα του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου. Αυτή η επιρροή φέρνει μαζί της μια μεγαλύτερη αίσθηση ελπίδας, μια δίψα για γνώση και μια αυξημένη αίσθηση αυτοπεποίθησης.

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για όσους γεννήθηκαν κάτω από αυτά τα ζώδια να επιδιώξουν εκπαιδευτικές προσπάθειες, να κυνηγήσουν φιλοδοξίες ή απλά να πιστέψουν στις άπειρες δυνατότητες του σύμπαντος. Λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι μερικές φορές, για να επιτύχει κανείς σπουδαία πράγματα, πρέπει να είναι πρόθυμος να φανταστεί μεγάλα.

Το μεσοδιάστημα Αφροδίτης / Δία ευλογεί από 4η – 7η μοίρα αυτών των ζωδίων: Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως

Οι συνδυασμένες ενέργειες της Αφροδίτης και του Δία θα έχουν μια δραματική και θετική επίδραση στη ζωή των ζωδίων που έχουν πλανήτες από την τέταρτη έως την έβδομη μοίρα του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου και του Αιγόκερω. Ο συνδυασμός της αρμονικής Αφροδίτης και των επεκτατικών τάσεων του Δία δημιουργεί μια ενεργειακή δίνη απότομης καλής τύχης και βοήθειας.

Για όσους γεννήθηκαν κάτω από αυτά τα ζώδια, είναι σαν το σύμπαν να τους σπρώχνει απαλά και να μουρμουρίζει: “Η τύχη είναι με το μέρος σου”. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναλάβετε ρίσκα, να ξεκινήσετε νέες πρωτοβουλίες και ακόμη και να επιδιώξετε να κάνετε κάτι μεγαλεπήβολο.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη