Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ποια ζώδια έχουν τυχερές μέρες την εβδομάδα (27/05-05/06)

Ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Από την Μαρία Σόγια

Η εβδομάδα αυτή συνεχίζει να έχει  όψεις ευνοϊκές, στην πλειοψηφία τους. Δίνοντας την ευκαιρία στα ζώδια που επηρεάζονται από αυτές τις όψεις να πετύχουν σε στόχους και να οδεύσουν προς την κατάκτηση των ονείρων τους. Αρχικά, έχουμε το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο, από το ζώδιο των Ιχθύων, όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή για Ταύρους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Παρθένους, γεννημένους τέλος δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 17η , 18η και 19η μοίρα.

Ακολουθεί η σύνοδος μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, για όσους επηρεάζει και εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος προσωπικός τους χάρτης, για να πετύχουν στόχους, να κατακτήσουν τις επιθυμίες τους και να νιώσουν δυνατοί, ετοιμοι να κινηθούν για να διεκδικήσουν ένα μέλλον όπως τα θέλουν και το φαντάζονται. Η όψη αφορά τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου, αλλά και Παρθένου και Αιγόκεροω και όσους έχουν πλανήτες στην 23η, 24η και 25η μοίρα των ζωδίων.

Τα ζώδια που έχουν τυχερές μέρες τη συγκεκριμένη εβδομάδα είναι 5. Μην ξεχνάτε ότι οι όψεις θα εκφραστούν στην ατομική ζωή του καθενός διαφορετικά, σύμφωνα πάντα με το τι ενεργοποιούν στον ατομικό αστρολογικό του χάρτη.

ΤΑΥΡΟΣ – Ευκαιρίες προσωπικές και όχι μόνο ανάλογα με το δεκαήμερο σας.

Ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, η τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι διαφορετική. Η Τρίτη είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για τους γεννημένους το τέλος του 2ου  δεκαημέρου και για όσους έχουν πλανήτες στην 17η, 18η και 19η μοίρα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το δικό σας δεκαήμερο. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με τον σύντροφο ή τους φίλους σας. ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να πετύχουν ένα στόχο που κυνηγούσαν καιρό. Είναι εξαιρετική ημέρα για υπογραφές και συμβόλαια που αφορούν συνεργασίες ή οικογενειακά ακίνητα, εφόσον το επιτρέπει ο προσωπικός αστρολογικός σας χάρτης.

Για τους γεννημένους το 3ο  δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσους έχουν πλανήτες στην 23η, 24η και 25η μοίρα, η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι η Παρασκευή. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό, στο ζώδιο σας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Δίνοντας την ευκαιρία για προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες, πάντα λαμβάνοντας υπόψη μας τις δυνατότητες του ατομικού αστρολογικού σας χάρτη. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για μια καινούργια γνωριμία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ερωτική σχέση. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσουν να επισημοποίησουν την σχέση τους. Νιώθετε καλά ψυχολογικά, απαλλαγμένοι από ανασφάλειες και φοβίες, γεμάτοι ελπίδα για το μέλλον.

ΛΕΩΝ – Ευκαιρία για σημαντική βελτίωση της κοινωνικής σας εικόνας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο. Ευνοούνται γενικότερα θέματα καριέρας και κοινωνικής εικόνας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να τους χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα ο έρωτας , ακόμα και μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον. Σε πολλούς μπορεί να δοθεί η ευκαιρία για αύξηση του εισοδήματος τους μέσα από μια προαγωγή ή μια καινούργια ξαφνική συνεργασία. Πάντα βεβαία βλέπουμε την όψη σε συνδυασμό με τον ατομικό  αστρολογικό μας χάρτη. Σίγουρα διανύετε μια δημιουργική περίοδο, με σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας, αλλά και της κοινωνικής σας εικόνας. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και ιδιαίτερα όσοι έχουν πλανήτες στην 23η, 24η και 25η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Σημαντική ευκαιρία για να αλλάξετε την ζωή σας, ανάλογα με το δεκαήμερο.

Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 17η, 18η και 19η μοίρα, η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας αυτής , είναι η Τρίτη. Δίνοντας την ευκαιρία, σε όσους το επιτρέπει ο προσωπικός αστρολογικός τους χάρτης, να αλλάξουν ευχάριστα τη ζωή τους , αλλά και την κοινωνική της εικόνα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα τους δοθεί η ευκαιρία για μια επαγγελματική συνεργασία ή ένα άνοιγμα (αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας) το οποίο θα τους βοηθήσει σημαντικά στην καριέρα τους.

Ενώ, πολλοί μπορεί να έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια ερωτική γνωριμία, η οποία θα οδηγήσει σε μια σχέση πολλά υποσχόμενη, με δυνατότητες να εξελιχθεί στην πορεία σε κάτι στέρεο και σημαντικό. Από την άλλη, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα τους προκύψει η ευκαιρία για να διοργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Είναι μια εξαιρετική μέρα που ευνοεί θέματα παιδιών , αλλά και κάθε τι δημιουργικό. Νιώθετε ότι τα όνειρα σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Πάντα συμβουλευόμαστε παράλληλα και τον προσωπικό μας αστρολογικό χάρτη για να δούμε πως θα βιώσουμε την όψη σε ατομικό επίπεδο.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στην 23η, 24η και 25η μοίρα των ζωδίων , θα έχουν μεγαλύτερη εύνοια την Παρασκευή. Ευκαιρίες για ταξίδια και επαγγελματικές επιτυχίες είναι τα βασικότερα που ενεργοποιούνται για εσάς αυτή την περίοδο. Πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα σας ανανεώσει και θα αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα σας.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο που αφορά το εργασιακό ή το επαγγελματικό τους περιβάλλον. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, οπότε είναι σημαντικό να μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Αν, το επιτρέπει και ο ατομικός σας αστρολογικός χάρτης, θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, και να την κάνετε όπως την ονειρευόσαστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και  δουλέψτε προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρίες για έρωτα και συνεργασίες

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας αυτής, για τους γεννημένους το 2ο πενθήμερο, και για όσους έχουν πλανήτες στην 17η, 18η και 19η μοίρα είναι η Τρίτη. Το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο, από το ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς, αφού σας δίνει την ευκαιρία για δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης ή γνωριμίας η οποία μετέπειτα θα οδηγήσει σε ερωτική σχέση. Είναι μια μέρα που ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, και για εκείνους που είναι ήδη γονείς, αλλά και για εκείνους που θέλουν να γίνουν γονείς. Ενώ, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από μια συνεργασία ή δημιουργική σκέψη , να αυξήσουν σημαντικά το εισόδημα τους. Η μέρα είναι πολύ καλή για συμβόλαια και υπογραφές ή αγοραπωλησίες ακινήτων.

Οι γεννημένοι το 3ο πενθήμερο, και όσοι έχουν πλανήτες στην 23η,24η και 25η μοίρα των ζωδίων , θα έχουν μεγαλύτερη εύνοια την Παρασκευή. Η σύνοδος Ερμή και Ουρανού γίνεται στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών τους. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να συνάψετε συνεργασίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας, οι οποίες μετέπειτα θα οδηγήσουν και σε αύξηση τους εισοδήματος σας. Ενώ, η μέρα είναι εξαιρετική και για να ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική σχέση ή να περάσετε μια απλή γνωριμία στο επόμενο επίπεδο. Τέλος , είναι εξαιρετική μέρα για  να περάσετε χρόνο με τα παιδιά και την οικογένεια σας. Πάντα μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά την αστρολογική όψη , έχει να κάνει με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη.

ΙΧΘΥΕΣ – Ευκαιρία για υλοποίηση στόχων.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας αυτής, για εσάς, είναι η Τρίτη. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για την προσωπική σας ζωή και εξέλιξη. Η συγκεκριμένη μέρα δίνει την ευκαιρία , σε όσους το επιτρέπει ο ατομικός αστρολογικός τους χάρτης, να οργανώσουν μια απόδραση η οποία θα τους ανανεώσει σημαντικά. Αν θέλετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να κάνετε μια αγορά, ακόμα και αυτοκινήτου, σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα.

Από την άλλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία. Νιώθετε καλά, αισιόδοξοι, ευδιάθετοι και ανανεωμένοι, έτοιμοι να υλοποιήσετε στόχους που κυνηγούσατε εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Πάντα να συνδυάζεται την ερμηνεία της όψης με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη, για να δείτε πως θα επηρεάσει εσάς προσωπικά και την ζωή σας. Επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 17η, 18η και 19η μοίρα.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη