Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας (22-28/05)

Ξαφνικοί έρωτες, οικονομικές ευκαιρίες και επαγγελματικές συνεργασίες.

Η εβδομάδα που ξεκινάει είναι μια καλή εβδομάδα, η οποία έχει αρκετές θετικές όψεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πολλούς από εσάς να νιώσετε καλύτερα μετά από πολύ καιρό. Η Σελήνη τη Δευτέρα και ως το μεσημέρι της Τετάρτης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και μετέπειτα της Γης. Στη συνέχεια, θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, έως την Παρασκευή, αργά το βράδυ, μεταφέροντας την εύνοια της στα ζώδια της Φωτιάς και μετέπειτα του Αέρα. Τέλος, το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Η πρώτη θετική όψη της εβδομάδας είναι το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο των Διδύμων, με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, το οποίο πραγματοποιείται στην μηδενική μοίρα των ζωδίων επηρεάζοντας θετικά αρχικά τους Διδύμους και τους Λέοντες, και στη συνέχεια όλα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς. Στη συνέχεια, έχουμε την Παρασκευή το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από την 19.52’ μοίρα του Καρκίνου, με τον Ουρανό στην 19.52’ μοίρα του Ταύρου.

Διάβασε ακόμη – Εβδομαδιαίες καρμικές προβλέψεις (22 -28/05)

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από 22 Μαΐου έως 28 Μαΐου.

ΚΡΙΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα για εσάς είναι η Δευτέρα. Το υπέροχο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου και του Άρη, στην μηδενική μοίρα των Διδύμων και του Λέοντα, αντιστοίχως, σας ευνοεί σημαντικά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο, περάστε καλά. Από τη μία, είναι μια μέρα που θα την περάσετε ανάμεσα σε κόσμο, από την άλλη, εσείς νιώθετε απίστευτα καλά, γεμάτοι όρεξη για ζωή και δημιουργία, κεφάτοι και ορεξάτοι. Είναι πολύ πιθανό, να σας δοθεί η ευκαιρία για μια ερωτική γνωριμία. Επίσης, μπορεί να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που περιμένατε καιρό, ενώ δεν είναι λίγοι οι Κριοί, που θα οργανώσουν μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα για εσάς είναι η Παρασκευή. Το όμορφο εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη, από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Σας δίνει την ευκαιρία, ξαφνικά, από εκεί που δεν το περιμένατε να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ή εργασιακό στόχο. Αυτό, σαν αποτέλεσμα έχει άμεση, αν και παροδική, βελτίωση των οικονομικών σας, ενώ η ψυχολογία σας ανεβαίνει επίσης κατακόρυφα.

Νιώθετε καλά και είστε καλά, και αυτό γίνεται αντιληπτό από τους γύρω σας. Επίσης, η όψη αυτή δίνει την ευκαιρία σε όσους έχουν κάποια ερωτική σχέση να την επισημοποιησουν. Όσοι είναι ελεύθεροι, είναι η ιδανική μέρα να βγουν και να τριγυρίσουν, καθώς ευνοούνται για μια ξαφνική ερωτική γνωριμία που θα τους συνταράξει ερωτικά, ενώ, δεν είναι και λίγα τα ειδύλλια που θα ξεκινήσουν, έτσι ξαφνικά, μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιο σας, με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Είναι μια μέρα που νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για ζωή. Θέλετε να βγείτε, να τριγυρίσετε, να κοινωνικοποιηθείτε, να έρθετε σε επαφή με το ευρύτερο κοντινό σας περιβάλλον. Επίσης, είναι μια μέρα που ευνοούνται οι επαφές με τα αδέρφια και τους οικείους σας.

Έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των εργασιακών σας, ενώ και το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι εξαιρετικό. Μια επιτυχία επί των εργασιακών σας μπορεί επιτέλους να επιτευχθεί, ή να υπογράψετε μια σύμβαση εργασίας που την περιμένατε καιρό. Ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς αυτή την ημέρα, καθώς λάμπετε εσωτερικά και το εκπέμπετε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε και μια ερωτική γνωριμία.

Διάβασε ακόμη – Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 22 έως 28 Μαΐου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, σε μια εξαιρετικά θετική θέση για εκείνη, με τον Ουρανό στον Ταύρο, σε μια όχι και τόσο καλή θέση, έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στην καθημερινότητα σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία από εκεί που δεν το περιμένατε να βρεθούν λύσεις σε θέματα οικονομικών που αφορούν το σπίτι σας.

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο που είχατε και αφορά το σπίτι σας ή μια επιθυμία σας. Περνάτε ευχάριστες στιγμές με φίλους στα σπίτι σας, ενώ εκείνοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα επί των κληρονομικών τους, ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένουν, μπορεί να βρεθεί λύση και να ξεμπερδέψει η κατάσταση. Επίσης, για όσους έχουν χρέη είναι μια καλή μέρα για να τα διαχειριστούν και να βρεθούν λύσεις ώστε να προχωρήσουν μπροστά.

ΛΕΩΝ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξάγωνο του Ήλιου, από το ζώδιο των Διδύμων, με τον Άρη από το ζώδιο σας, είναι εξαιρετικό για εσάς. Είναι μια μέρα που νιώθετε πολύ καλά, ξεχωρίζετε και είστε γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία. Νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, βγείτε έξω με τους φίλους σας, γνωρίστε κόσμο. Είναι η ιδανική μέρα για να οργανώσετε εκείνο το μακρινό ταξίδι, που ονειρεύεστε εδώ και καιρό με τους φίλους σας. Ενώ η ανεβασμένη σας διάθεση, σας χαρίζει ευχάριστες στιγμές μέσα στο σπίτι με την οικογένεια, το σύντροφο αλλά και τους φίλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς. Είναι μια μέρα που έχετε ανεβασμένη διάθεση, νιώθετε αισιοδοξία και χαρά. Είναι μια μέρα που νιώθετε ανάλαφροι, ότι όλα είναι πιθανά, ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα. Η καθημερινότητα σας είναι ήρεμη και όμορφη, ενώ μπορεί να κλείσετε και ένα ταξίδι που το έχετε πολύ καιρό στο μυαλό σας. Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δουν μια ξαφνική, αν και μάλλον παροδική, βελτίωση στα οικονομικά τους.

Διάβασε ακόμη – Τα 3 ζώδια που θα αλλάξουν τη ζωή τους μέχρι και το τέλος του Ιουνίου 2023

ΖΥΓΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξαιρετικό εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του ‘Ήλιου και του ‘Άρη είναι αρκετά ευνοϊκό για εσάς. Νιώθετε επιτέλους έτοιμοι να αγωνιστείτε για τα όνειρα, τα σχέδια, τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Μια σημαντική ευκαιρία μπορεί να έρθει στο προσκήνιο για μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα σας βοηθήσει και ψυχολογικά να ανέβετε αλλά και επαγγελματικά. Ενώ, υπάρχουν και εκείνοι οι Ζυγοί που μπορεί να δημιουργήσουν μια σχέση που τόσο πολύ θέλουν. Βγείτε έξω, εκμεταλλευτείτε την ημέρα στο έπακρο, περάστε όμορφα με τους φίλους σας. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να περάσετε καλά, μετά από αρκετό καιρό προβλημάτων και ταλαιπωριών.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πολύ ευνοϊκό για εσάς. Είναι μια μέρα που ευνοεί τις γνωριμίες, ιδιαίτερα μέσα από το περιβάλλον των συνεργατών σας ή του συντρόφου σας. Μια ξαφνική γνωριμία, από εκεί που δεν το περιμένατε, μπορεί να οδηγήσει σε μια εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία ή και σε μια ερωτική σχέση. Επίσης, δεν είναι λίγοι οι Σκορπιοί, που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές μέσα στο σπίτι , καθώς και ιδιαίτερα ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο των Διδύμων, με τον Άρη από το ζώδιο του Λέων, είναι αρκετά βοηθητικό για εσάς. Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό. Είναι μια μέρα που θα σας δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, είτε εντός, είτε εκτός συνόρων. Μια συνεργασία που θα σας κάνει να νιώσετε ότι πετυχαίνετε τον στόχο σας ή μια σχέση ερωτική που θα σας ανανεώσει και θα σας διευρύνει τους ορίζοντες, είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα συνάψουν μια επαγγελματική ή ερωτική σχέση, αλλά θα το κρατήσουν μυστικό για κάποιο διάστημα. Η ημέρα ευνοεί θέματα σπουδών, εξωτερικού και επέκτασης γενικότερα, εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο και δεν θα χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια καταπληκτική μέρα για εσάς. Είστε έτοιμοι να φλερτάρετε και να κατακτήσετε τον κόσμο. Η όψη αυτή ευνοεί τόσο τα επαγγελματικά σας, όσο και τα ερωτικά σας.

Είναι μια μέρα που μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένατε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή στο γυμναστήριο. Ενώ, δεν είστε λίγοι εκείνοι που θα συνάψετε μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία έστω και προσωρινά, θα αυξήσει το εισόδημα σας αλλά και την αυτοπεποίθηση σας, δίνοντας σας παράλληλα εξουσία, κάτι που απολαμβάνετε ιδιαίτερα εσείς οι Αιγόκεροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει με τον Άρη, από το ζώδιο του Λέοντα, εξάγωνο, μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη για εσάς η οποία σας χαρίζει ξαφνικές ευκαιρίες σε πολλούς τομείς στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να καταπλήξετε τους πάντες εκεί έξω. Νιώθετε υπερβολικά δραστήριοι, έτοιμοι για να αναλάβετε οποιοδήποτε στόχο στα επαγγελματικά σας και να τον φέρετε εις πέρας.

Ενώ ταυτόχρονα, εκπέμπετε τέτοια αυτοπεποίθηση που κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί ερωτικά. Είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος. Για τους ελεύθερους, είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε μια ερωτική σχέση, ιδιαίτερα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Για τους δεσμευμένους είναι η ιδανική μέρα για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το όμορφο εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Είναι μια όμορφή μέρα η οποία ξεκινά δημιουργικά. Έχετε την ανάγκη και τη διάθεση να περάσετε καλά, και αυτή η μέρα θα πραγματοποιήσει το όνειρο σας.

Σας δίνετε η ευκαιρία μετά από καιρό, να νιώσετε πιο ανάλαφροι ψυχολογικά, ενώ για εσάς που αντιμετωπίζετε θέματα επί των περιουσιακών σας, είναι μια μέρα που θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τους συγγενείς σας, και να δοθεί μια λύση από εκεί που δεν το περιμένατε. Από την άλλη, είναι μια μέρα που ευνοεί μυστικές επαφές με συγγενείς και φίλους, οι οποίες θα σας ευνοήσουν στον τομέα των οικονομικών και των επενδύσεων σας. Είναι μια μέρα που θα πάρετε μια ανάσα σε ότι αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock 

Διάβασε ακόμη