Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ποιά είναι η Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2021

Το βραβείο απένειμαν ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου και η παρουσιάστρια του Σίγμα Γιώτα Δαμιανού. 

Η τελετή των βραβεύσεων των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2021 που παρουσιάζει η Estee Lauder συνεχίζεται με την κατογηρία Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας της Χρονιάς.

Βραβευμένη στην κατηγορία αυτή είναι η Αγγέλα Παναγιώτου.

Μάθε πιο κάτω ποιά είναι η Βραβευμένη Γυναίκα της Χρονιάς στην κατηγορία Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας:

WHO IS WHO: Mε σπουδές στα χρηματοοικονομικά και τη διοίκηση επιχειρήσεων, είναι σήμερα διευθύντρια του IDEA Innovation Center, το οποίο ανοίγει ορίζοντες σε νέους ανθρώπους για να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Προσκεκλημένη οργανισμών και κυβερνήσεων εκπροσώπησε την Κύπρο σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, για θέματα νεοφυών επιχειρήσεων. Έχει δώσει διαλέξεις σε μαθητές, φοιτητές, οργανωμένα σύνολα και δήμους προωθώντας την επιχειρηματικότητα ως εναλλακτική πορεία καριέρας. Πρωτοστατεί στη δημιουργία κουλτούρας αφιλοκερδούς προσφοράς από καταξιωμένους σε νέους επιχειρηματίες, υποστηρίζει την ενσωμάτωση επιχειρηματιών με ειδικά/κινητικά προβλήματα και προβάλλει επίμονα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021: Το 2019, ο οργανισμός IDEA, αναδείχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως ο καλύτερος ανάμεσα σε 29 χώρες στην επένδυση σε επιχειρηματικές ικανότητες. Την ίδια χρονιά πήρε τα βραβεία Αριστείας στη Συνεργασία Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα και Cause Advocacy των Cyprus Responsible Business Awards. Το 2021 το IDEA κέρδισε την πρώτη θέση στο Public’s Vote στα South Europe Startups Awards.

Διάβασε ακόμη