Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Πλήρη αναδόμηση στην περιοχή των ματιών σε μόλις 20’

Η νέα βραβευμένη συσφικτική και αντιρυτιδική μάσκα σε μορφή υδρογέλης που προσφέρει αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Η περιοχή των ματιών είναι από τα πιο δύσκολα σημεία του προσώπου μας καθώς χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση για να απαλλαγούμε από μαύρους κύκλους, πρηξίματα αλλά κι από τις ανεπιθύμητες ρυτίδες.

Είναι φανερό πως όλες μας αναζητάμε ένα προϊόν που θα μας προσφέρει τα πιο πάνω σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Youth Lab. έχει την λύση που ψάχνεις με ένα προϊόν το οποίο βραβεύτηκε ως το Silver Award στην κατηγορία “Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου” στη διοργάνωση “Best in Pharmacy Awards 2020” του περιοδικού Φαρμακευτικός Κόσμος & Boussias Communications.

Ως καινοτόμο προϊόν της χρονιάς αναδείχθηκε η αντιρυτιδική & συσφιγκτική μάσκα ματιών μας Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches λόγω του πρωτοποριακού υλικού υδροτζέλ από το οποίο είναι κατασκευασμένη αλλά και της πλήρους αναδόμησης που προσφέρει στην περιοχή των ματιών σε μόλις 20′, από την πρώτη εφαρμογή.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της η συγκεκριμένη μάσκα είναι μια εξαιρετικά πλούσια “πηγή πεπτιδίων” που επανορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το “πόδι της χήνας”, τους μαύρους κύκλους και ταυτόχρονα, ενυδατώνει και ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα. Η περιοχή των ματιών αποκτά περισσότερη ελαστικότητα, γίνεται πιο σφριγηλή και ανανεωμένη με τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες να “σβήνουν” απαλά.

ΧΡΗΣΗ:

  • Χρησιμοποίησε τη σπάτουλα που εμπεριέχεται στη συσκευασία και ανασήκωσε απαλά ένα patch μιας χρήσης.
  • Εφάρμοσε σε καθαρό δέρμα στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι. Ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες, μπορείς να τα τοποθετήσεις εστιάζοντας είτε στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες κάτω από τα μάτια, είτε στο “πόδι της χήνας”.
  • Άφησε για 20-30 λεπτά. Απομάκρυνε τα patches και ταμπόναρε με τα δάχτυλα το πλεονάζον προϊόν έως ότου απορροφηθεί.
  • Εφάρμοσε καθημερινά σαν μηνιαία θεραπεία ή όσο συχνά χρειάζεται.

Διάβασε ακόμη