Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Πιο λεπτό πρόσωπο με αυτά τα 6 κουρέματα

Λύσεις και ιδέες για να φαίνεσαι αλλά και να νιώθεις πιο αδύναμη.
Δεν έχεις καμία διάθεση να κάνεις δίαιτα; Κουράζεσαι και μόνο στο άκουσμα της λέξης “γυμναστική”; Τότε, ένα ραντεβού στο κομμωτήριο είναι η αμέσως επόμενη λύση για να δείχνεις πιο λεπτή (τουλάχιστον στο πρόσωπο). Επιπλέον, το σωστό κούρεμα μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα για σένα, όπως να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου και να σου προσθέσει γοητεία.
Διάλεξε ένα από αυτά τα κουρέματα που δείχνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο λεπτό:
Φιλαριστό καρέ

Εάν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό χωρίς έντονες γωνίες, ένα μακρύ καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα είναι το ιδανικό για σένα. Όχι μόνο πλαισιώνει το πρόσωπο αναδεικνύοντας τα διαφορετικά επίπεδά του αλλά επιπλέον σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες στο styling.
Μακριά μαλλιά με φράντζα

Για σένα που δεν αντέχεις στην ιδέα να αποχωριστείς τα μακριά μαλλιά σου, αρκεί να κόψεις τα μπροστινά σε ανάλαφρες φράντζες για να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πολύ πιο λεπτό. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να φιλάρει τις φράντζες έτσι ώστε το τελείωμά τους να φτάνει στο ύψος των ζυγωματικών.
Κοντό καρέ με layers

Όταν τα μαλλιά είναι κομμένα κοντά, τα layers δίνουν κίνηση και όγκο στο χτένισμα και κολακεύουν το πρόσωπο.
Μακριές αφέλειες

Οι αφέλειες γενικά αντενδείκνυνται για ένα στρογγυλό πρόσωπο –εκτός αν είναι μακριές και ανάλαφρες και φτάνουν μέχρι κάτω από τα φρύδια. Σε αυτή την περίπτωση, τραβούν το βλέμμα στα μάτια και κολακεύουν το πρόσωπο.
Ίσιο καρέ

Πολλές γυναίκες το φοβούνται γιατί το θεωρούν υπερβολικά αυστηρό, όπως η συμμετρία του περιγράφει όμορφα το πρόσωπο δίνοντας την αίσθηση ότι υπάρχουν πιο έντονες γωνίες.
Pixie με μακριά φράντζα

Ένα κοντό κούρεμα μπορεί να κόψει “πόντους” από τα μάγουλα, αρκεί να έχει μακριά φράντζα.
Πηγή: Madame Figaro
Φωτογραφίες: EPA, Instagram/charlizeafrica

Διάβασε ακόμη