Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Pete Davidson – Emily Ratajkowski: Μαζί χέρι – χέρι στη Νέα Υόρκη

Το νέο hot ζευγάρι που θα συζητηθεί.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski σύμφωνα με το US Weekly είναι το νέο ζευγάρι της showbiz και σίγουρα αυτή η σχέση θα συζητηθεί.

“Ο Pete και η Emily βγαίνουν ραντεβού εδώ και μερικούς μήνες“, λέει αποκλειστικά στο Us ένας από τους γνώστες, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι είναι “στα πολύ πρώιμα στάδια, αλλά και στους δύο αρέσει πολύ ο ένας στον άλλον”.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian – Pete Davidson: Ξανά μαζί, 2 μήνες μετά τον χωρισμό τους

Και οι δύο τελείωσαν τις σχέσεις τους το καλοκαίρι. Ο Davidson, χώρισε από την Kim Kardashian τον Αύγουστο μετά από 10 μήνες σχέσης. H Ratajkowski, χώρισε από τον σύζυγό του Sebastian Bear-McClard τον Ιούλιο μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια γάμου και υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο, εν μέσω φημών για απιστία του παραγωγού ενώ μαζί απέκτησαν ένα γιο, τον Sylvester, 20 μηνών.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά μέσα από κοινούς φίλους… “Ο Pete κάνει την Emily να γελάει και του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι“, αποκαλύπτει αποκλειστικά η πηγή στο Us.

Διάβασε ακόμη – Emily Ratajkowski: Το παθιασμένο φιλί με νέο σύντροφο (και δεν ήταν ο Brad Pitt)

Η Ratajkowski απολαμβάνει τα ραντεβού εν μέσω του διαζυγίου της. “Μπορώ να σας πω ότι δεν έχω υπάρξει ποτέ single πριν”, είπε στο Harper’s Bazaar τον περασμένο μήνα. “Νιώθω όλα τα συναισθήματα. Νιώθω θυμό, θλίψη. Νιώθω ενθουσιασμό. Νιώθω χαρά. Νιώθω ευφροσύνη. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Το μόνο καλό που ξέρω είναι ότι αισθάνομαι όλα αυτά τα πράγματα, κάτι που είναι ωραίο γιατί με κάνει να πιστεύω ότι θα είμαι καλά”.

Πριν τη είδηση της σχέσης της με τον κωμικό του “Saturday Night Live”, φήμες ήθελαν την Ratajkowski και βγαίνει ραντεβού με τον Brad Pitt.

Διάβασε ακόμη