Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Penelope Cruz: Η κρέμα ματιών που χρησιμοποιεί για ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα

Η ηθοποιός γι’ άλλη μια φορά πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για το νέο λανσάρισμα της Lancôme.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Αντλώντας έμπνευση από τις γυναίκες και με όπλο την επιστήμη, η Lancôme αναδεικνύει την ομορφιά των ματιών με τη νέα Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra.

Η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι κατά μέσο όρο 3 φορές λεπτότερη, με αποτέλεσμα να αποτελεί μία από τις περιοχές όπου αποτυπώνεται περισσότερο το πέρασμα του χρόνου και τη δυσκολότερη περιοχή για να στοχεύσουν οι γυναίκες. Η νέα Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra ανταποκρίνεται σε αυτή την πρόκληση με μια πολυδραστικήκρέμα Ανόρθωσης + Filler που μειώνει ορατά και τους μαύρους κύκλους.

Μια καινοτόμος σύνθεση που περιέχει για πρώτη φορά νέας γενιάς, υδρολυμένο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης με αποδεδειγμένη άμεση και μακροχρόνια αποτελεσματικότητα. Σε συνδυασμό με το ενεργό εκχύλισμα λιναρόσπορου –το γαλλικό βιοτεχνολογικό εκχύλισμα της Rénergie Ultra –αναπληρώνει άμεσα την επιδερμίδα με υγρασία, την ανορθώνει για να γεμίζει τις γραμμές και να λειαίνει τα βλέφαρα, και μειώνει κλινικά τους επίμονους μαύρους κύκλους που συνήθως καλύπτουν οι γυναίκες με προϊόντα μακιγιάζ.

Η Penelope Cruz αποκαλύπτει μια νέα ιστορία μέσα από τα μάτια της και δημιουργεί ένα νέο όραμα ομορφιάς για τη Rénergie, καθώς πρωταγωνιστεί σε μια νέα καμπάνια με την υπογραφή του φωτογράφου Nico Bustos και του σκηνοθέτη Damien Krisl.

Διάβασε ακόμη