Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

“Pass the Mic”: Όσα μοιράστηκαν μαζί μας οι επώνυμοι που συμμετείχαν στη νέα καμπάνια της Tommy Hilfiger

Η καμπάνια που εμπνέει την κοινωνική αλλαγή ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.

Της Νικόλ Ζένιου

Η νέα Fall/Winter 2021 καμπάνια της Tommy Hilfiger με τίτλο “Pass The Mic” που εμπνέει την κοινότητα να ενωθεί για κοινωνική αλλαγή ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή επώνυμων αλλά και του κοινού ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα. 

Με πρωταγωνιστές μερικές από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του νησιού, όπως είναι η παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη, η blogger Κατερίνα Βάσου, το μοντέλο Κρίστυ Αγαπίου, ο ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους και η ραδιοφωνική παραγωγός Χαριτίνη Ηλιάδου, η καμπάνια υποστηρίζει την ιδέα ότι όλοι έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν και να αλλάξουν τον κόσμο αξιοποιώντας ‘τη φωνή τους’.

Διάβασε ακόμη – “Pass the Mic”: H νέα Fall 21 καμπάνια της Tommy Hilfiger σου δίνει “φωνή”

Εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά, κάθε πρωταγωνιστής της καμπάνιας, μέσα από Instagram posts που αναρτώνται στον λογαριασμό της Madame Figaro, εμπνέει το κοινό με ερωτήσεις όπως: Aν είχες τη δύναμη να αλλάξεις κάτι στον κόσμο, τι θα ήταν αυτό; και Εσύ τι κάνεις έτσι ώστε να ζεις με ένα πιο βιώσιμο τρόπο ζωής;

Στην αρχή της εβδομάδας μας απάντησαν η Άντρη Καραντώνη, η Κατερίνα Βάσοqυ, και η Κρίστυ Αγαπίου. 

Ακολουθούν οι απαντήσεις των επόμενων δύο πρωταγωνιστών, του Προκόπη Αγαθοκλέους και της Χαριτίνης Ηλιάδου.

Προκόπης Αγαθοκλέους

Με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, ο Προκόπης Αγαθοκλέους μας λέει τις δικές του σκέψεις για το τι ενέργειες πρέπει όλοι να ξεκινήσουμε να κάνουμε έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον κόσμο της Κύπρου να γίνει πιο περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένος: “Αυτό που όλοι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τον πλανήτη είναι, να συμπεριφερθούμε σε ό,τι μας περιβάλλει με εκτίμηση για την προσωρινή φιλοξενία και σεβασμό προς τους επόμενους φιλοξενούμενους”

Ακολούθως έθεσε αυτή την ερώτηση στην Χαριτίνη Ηλιάδου: Εσύ, αν μπορούσες να σώσεις τον κόσμο από κάτι, τι θα ήταν αυτό;

Χαριτίνη Ηλιάδου

Η Χαριτίνη Ηλιάδου μάς εμπνέει μέσω της καμπάνιας και μας λέει:“Αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι στον κόσμο αυτό, θα άλλαζα την εκπαίδευση. Όλα ξεκινάνε και όλα καταλήγουν εκεί για εμένα.”

Πώς μπορείς να συμμετέχεις και εσύ:

Τι σε εμπνέει για να κάνεις τη διαφορά; Τι θα έλεγες εάν ο κόσμος άκουγε πραγματικά; Τι σε παρακινεί αναφορικά με το μέλλον; Κάθε campaign  post από τους πρωταγωνιστές στο Instagram account της Madame Figaro ολοκληρώνεται με τον κάθε πρωταγωνιστή να λέει, “Δίνω το μικρόφωνο σε εσένα, τί έχεις να πεις;” δίνοντας σου την ευκαιρία να μοιραστείς μαζί μας μέσω comment ή direct message τι θα ήθελες να αλλάξεις στον κόσμο. Περιμένουμε τα σχόλια σου!

Σχετικά με τη συλλογή FW21:

Η καμπάνια “Pass the Mic” παρουσιάζει τη νέα Winter 2021 TOMMY HILFIGER συλλογή η οποία περιλαμβάνει statement κομμάτια από τα archive του brand και συνδυάζει μοντέρνες prep λεπτομέρειες και εμβληματικά σχέδια. Συνεχίζοντας την αποστολή βιωσιμότητας υπό την ομπρέλα “Fashion That Wastes Nothing and Welcomes All”, η συλλογή αξιοποιεί sustainable μεθόδους παραγωγής και υλικά.

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger FW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Διάβασε ακόμη