Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

“Pass the Mic”: H νέα Fall 21 καμπάνια της Tommy Hilfiger σου δίνει “φωνή”

Με πρωταγωνιστές επώνυμες προσωπικότητες του νησιού η καμπάνια της Tommy Hilfiger θέλει να αλλάξουμε τον κόσμο.

Της Νικόλ Ζένιου

Η νέα Fall 2021 καμπάνια της Tommy Hilfiger με τίτλο “Pass The Mic” που λανσαρίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες διεθνώς, έρχεται και στην Κύπρο και σε προσκαλεί να συμμετέχεις και εσύ σε αυτή την πρωτοβουλία που εμπνέει την κοινότητα να ενωθεί για κοινωνική αλλαγή.   

Με πρωταγωνιστές μερικές από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του νησιού, όπως είναι η παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη, η blogger Κατερίνα Βάσου, το μοντέλο Κρίστυ Αγαπίου, ο ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους και η ραδιοφωνική παραγωγός Χαριτίνη Ηλιάδου, η καμπάνια υποστηρίζει την ιδέα ότι όλοι έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν και να αλλάξουν τον κόσμο αξιοποιώντας ‘τη φωνή τους’.

“Κάθε φωνή έχει τη δύναμη να φωτίσει τον κόσμο”, δηλώνει ο Tommy Hilfiger. “Είμαστε εδώ για να δώσουμε κυριολεκτικά το μικρόφωνο στο κοινό με σκοπό να καθοδηγήσουμε μία μακροχρόνια αλλαγή. Είμαι πολύ περήφανος που η φετινή μας συλλογή εκπροσωπείται από ένα τόσο υπέροχο και diverse group ανθρώπων”.

Μέσα από ένα επιλεγμένο mix από diverse ”φωνές” λοιπόν, συμπεριλαβανομένου και της δικής σου, το κοινό έχει στη διάθεσή του μία παγκόσμια πλατφόρμα που εμπνέει την αλλαγή. Εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά, κάθε πρωταγωνιστής της καμπάνιας, μέσα από Instagram posts που αναρτώνται στον λογαριασμό της Madame Figaro, εμπνέει το κοινό με ερωτήσεις όπως: Aν είχες τη δύναμη να αλλάξεις κάτι στον κόσμο, τι θα ήταν αυτό; και Εσύ τι κάνεις έτσι ώστε να ζεις με ένα πιο βιώσιμο τρόπο ζωής;

Πώς μπορείς να συμμετέχεις και εσύ:

Τι σε εμπνέει για να κάνεις τη διαφορά; Τι θα έλεγες εάν ο κόσμος άκουγε πραγματικά; Τι σε παρακινεί αναφορικά με το μέλλον; Κάθε  campaign post από τους πρωταγωνιστές στο Instagram account της Madame Figaro ολοκληρώνεται με τον κάθε πρωταγωνιστή να λέει, “Δίνω το μικρόφωνο σε εσένα, τί έχεις να πεις;” δίνοντας σου την ευκαιρία να μοιραστείς μαζί μας μέσω comment ή direct message τι θα ήθελες να αλλάξεις στον κόσμο. Περιμένουμε τα σχόλια σου!

Η καμπάνια ξεκίνησε τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου. Ακολουθούν οι απαντήσεις από τους πρωταγωνιστές που έχουν συμμετέχει στην καμπάνια μέχρι τώρα.

Άντρη Καραντώνη

Η Άντρη Καραντώνη μοιράζεται μαζί μας τι θα άλλαζε στον κόσμο: “Μέσα από την πανδημία έχουμε καταλάβει και έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τίποτα στη ζωή μας δεν είναι δεδομένο! Εγώ προσωπικά βιώνοντας όλο αυτό και βλέποντας αγαπημενα μου πρόσωπα να παλεύουν για τη ζωή τους έτσι ξαφνικά, θα ήθελα πραγματικά αν είχα τη δύναμη να αλλάξω κάτι στον κόσμο, να έχουμε όλοι μικροί και μεγάλοι την υγεια μας!”

Ακολούθως έθεσε αυτή την ερώτηση στην Κατερίνα Βάσου: Εσύ τι κάνεις έτσι ώστε να ζεις με ένα πιο βιώσιμο τρόπο ζωής;

Κατερίνα Βάσου

Η Κατερίνα Βάσου μοιράζεται μαζί μας πώς έχει εντάξει τη βιωσιμότητα ως μέρος της ζωής της:

“Αυτό που κάνω και καταφέρνω να ζω με ένα πιο βιώσιμο τρόπο ζωής είναι να…βάζω τα δυνατά μου! Να προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με βάση τις δικές μου δυνατότητες χωρίς να στοχεύω στο τέλειο. Ο πλανήτης μας δεν χρειάζεται μια χούφτα ανθρώπων να ζει με τον ιδανικό βιώσιμο τρόπο ζωής. Χρειάζεται όλοι μας να προσπαθούμε έστω κι αν δεν μπορούμε να το κάνουμε τέλεια.”

Ακολούθως έθεσε αυτή την ερώτηση στην Κρίστυ Αγαπίου: Τι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στο δρόμο για μια καλύτερη ψυχική υγεία;

Κρίστη Αγαπίου

Η Κρίστη Αγαπίου μοιράζεται μαζί μας: “Αυτό που όλοι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στο δρόμο για μια καλύτερη ψυχική υγεία είναι να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είμαστε.”

Σχετικά με τη συλλογή FW21:

Η καμπάνια “Pass the Mic” παρουσιάζει τη νέα Fall 2021 TOMMY HILFIGER συλλογή η οποία περιλαμβάνει statement κομμάτια από τα archive του brand και συνδυάζει μοντέρνες prep λεπτομέρειες και εμβληματικά σχέδια. Συνεχίζοντας την αποστολή βιωσιμότητας υπό την ομπρέλα “Fashion That Wastes Nothing and Welcomes All”, η συλλογή αξιοποιεί sustainable μεθόδους παραγωγής και υλικά.

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger FW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Διάβασε ακόμη