Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Paris Hilton: Άλλαξε γνώμη μία εβδομάδα πριν από τον γάμο της

Η χρυσή κληρονόμος έκανε κάτι που καμία μέλλουσα νύφη δεν θα επιχειρούσε.

Και ενώ είναι σχεδόν όλα έτοιμα για τον γάμο της Paris Hilton με τον Carter Reum, μην ξεχνάμε την εξωφρενική λίστα γάμου που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες, η χρυσή κληρονόμος αποφάσισε να κάνει μία σημαντική αλλαγή μία εβδομάδα πριν από την τελετή.

Ειδικότερα, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου και όμως πριν από λίγες ημέρες οι καλεσμένοι έλαβαν μία νέα πρόσκληση, με τους μελλόνυμφους να αλλάζουν το venue της τελετής. Ενώ μέχρι τώρα το μυστήριο θα λάμβανε χώρα σε εκκλησία, η Hilton προτίμησε να παντρευτεί τον αγαπημένο της στην έπαυλη του παππού της, Barron Hilton, που έτσι κι αλλιώς θα πραγματοποιούνταν η δεξίωση. Για την ίδια αποτελεί ένα πολύ συναισθηματικό μέρος, καθώς ανήκε στην οικογένεια Hilton για πάνω από 60 χρόνια, μέχρι τη στιγμή που πουλήθηκε στον πρώην CEO της Google, Eric Schmidt, ο οποίος το αγόρασε για 61,5 εκατομμύρια τον περασμένο Μάιο.

Διάβασε ακόμη – Paris Hilton: Έχει επιλέξει ήδη 10 φορέματα για τον γάμο της

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο γάμος θα μαγνητοσκοπηθεί για το ντοκιμαντέρ της Hilton, “Paris in Love“, συνεπώς ίσως βόλευε περισσότερο τη διαδικασία, η τελετή να πραγματοποιηθεί στην έπαυλη. Οι νέες προσκλήσεις, όπως ανέφεραν αρκετοί καλεσμένοι, εστάλησαν την περασμένη Τετάρτη, με το ζευγάρι να ζητά ξανά το RSVP τους.

Σύμφωνα με την Page Six, θα πραγματοποιηθούν 3 ξεχωριστά πάρτι για το γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, ένα από αυτά θα έχει θέμα το καρναβάλι και θα πραγματοποιηθεί στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα, όπως επίσης θα λάβει χώρα και ένα δείπνο προς τιμήν εκείνων που θα έρθουν από το εξωτερικό.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο ύστερα από έναν χρόνο σχέσης και σύντομα θα ξεκινήσει τις προσπάθειες για παιδί, αφού η επιχειρηματίας είχε δηλώσει πως έχει ήδη υποβληθεί στη διαδικασία της υποβοηθούμενης γονιμοποίησης. Αν και η Hilton δεν έχει παντρευτεί ποτέ, πρόκειται για τον 4ο αρραβώνα της και μάλλον τον τελευταίο.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη