Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Paris Fashion Week: 6 γνωστές fashionistas σου δίνουν έμπνευση με τα hair looks τους

Τα χτενίσματα που υιοθέτησαν για τις εμφανίσεις τους στην Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Το φθινόπωρο μπήκε δυναμικά, με τις Εβδομάδες Μόδας να εκτυλίσσονται κανονικά στις μητροπόλεις της μόδας και τα shows να γίνονται πλέον δια ζώσης, με καλεσμένους τα διασημότερα πρόσωπα και επαγγελματίες στη βιομηχανία της μόδας.

Διάβασε ακόμη – Paris Fashion Week: Τα make-up trends που ξεχωρίσαμε

Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας των shows από τις ζωές μας, φέτος επανήλθαν δριμύτερα και μάς χάρισαν μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τις δικές μας εμφανίσεις. Δεν ήταν όμως μόνο τα μοντέλα στα catwalks που ενέπνευσαν τα beauty looks μας. Αναμφίβολα σημαντικό ρόλο στις τάσεις παίζουν και οι fashionistas και bloggers που ορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις streetwear τάσεις τόσο στα ρούχα όσο και στα μαλλιά/μακιγιάζ.

Έτσι, μέσα από την παρουσία τους ως επίτιμες προσκεκλημένες στα shows, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το δικό τους προσωπικό στιλ, που όπως πάντα, έκοβε την ανάσα σε πολλές περιπτώσεις. 

Από την Chiara Ferragni μέχρι τη Leonie Hanne, την Alexa Chung αλλά και τη δική μας Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη (aka @styleheroine), ένα ήταν το κοινό χαρακτηριστικό των hairstyles που επέλεξαν: η απλότητα. Ακολουθώντας τη γενικότερη τάση του low-maintenance, όπως αυτή κυριαρχεί στον χώρο της ομορφιάς τον τελευταίο καιρό, επέλεξαν λιτά πλην πολύ κομψά χτενίσματα για τα μαλλιά τους, που αναδείκνυαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους χωρίς να κλέβουν την παράσταση από τα ξεχωριστά outfits τους.

Συνοπτικά, κυριάρχησαν οι sleek αλογοουρές αλλά και τα ίσια μαλλιά, ενώ τα low-buns / low-ponys είχαν ξεκάθαρα την τιμητική τους. 

Spoiler alert: Μας άρεσε πολύ ο συνδυασμός wavy hair – γαλλικός μπερές της Alexa Chung. Τόσο σικ και girly!

Leonnie Hanne

Alexa Chung

Chiara Ferragni

Style Heroine

 Olivia Palermo

Alex Riviere

Πηγή: Madame Figaro, Missbloom

Φωτογραφία: instagram / @ariviere

Διάβασε ακόμη