Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Παρακολούθησε live την πασαρέλα των 6 brands του ομίλου VLM από το 360 Building

Επίδειξη μόδας για καλό σκοπό.

Ένα μοναδικό από κάθε άποψη fashion event με τις τελευταίες τάσεις το οποίο υπόσχεται να καταπλήξει τους λάτρεις της μόδας και όχι μόνο, πρόκειται να παρουσιάσει ο όμιλος Voici La Mode Group of Companies (VLM).

Η επίδειξη μόδας, η οποία θα έχει αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Μαΐου, στις 19:30 στην καρδιά της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στο 360 Building Nicosia στην πλατεία Μακαρίου.

Στο λαμπερό show θα συμμετέχουν τα έξι διεθνούς φήμης brands του ομίλου Voici La Mode. Συγκεκριμένα, τα μοντέλα που θα ανέβουν στην πασαρέλα θα παρουσιάσουν τις νέες συλλογές με τις μοναδικές δημιουργίες των Marks & Spencer London, Sfera Madrid, Celio, Etam Paris, Undiz Paris και Accessorize London.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η Madame Figaro και υποστηρικτές τα ευρέως γνωστά και καταξιωμένα brands Tanqueray, MAC, L ‘Oréal και Café la Mode. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Το κόστος του εισιτηρίου είναι στα 30 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και από το νέο Marketplace του ομίλου VLM, MODE& στο: www.modeand.com.

Το πολυαναμενόμενο fashion event θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε live μετάδοση μέσα από τη Facebook σελίδα της mfportal.primetel.cloud. Stay tuned!

Διάβασε ακόμη