Παντρεύεται η Kris Jenner;

Οι 2 πιθανοί παράνυμφοι.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Kris Jenner μπορεί να μην βιάζεται να πάει στην εκκλησία με τον Corey Gamble, αλλά δεν αποκλείει και τον γάμο εντελώς!

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 11ης Ιουλίου του ‘The Kardashians’, η Kris συναντήθηκε με τις φίλες της Faye Resnick και Kathy Hilton για μια βόλτα για ψώνια στο Beverly Hills, όπου τις ενημέρωσε για την επερχόμενη επέμβαση υστερεκτομής της.

Διάβασε ακόμη – Kris Jenner: Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Αφού η 68χρονη Kris εξήγησε την κατάσταση και συγκινήθηκε, η Kathy παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να ακούσει τα συγκεκριμένα νέα από τη φίλη της. “Νόμιζα ότι θα μου έλεγες ότι παντρεύεσαι!” είπε στην Kris, η οποία βγαίνει με τον Corey από το 2014.

Η Kris ξέσπασε σε γέλια και διευκρίνισε: “Όχι αυτή τη στιγμή!”.

Διάβασε ακόμη – Kris Jenner: Η στιγμή που αποκαλύπτει στις κόρες της ότι έχει όγκο

Στη συνέχεια, η Kathy αστειεύτηκε: “Νόμιζα ότι θα έλεγες έξι το πρωί αύριο”.

“Ντυμένη και έτοιμη να πάω ως παράνυμφος”, ολοκλήρωσε τη φράση της η Kris. “Θέλω να πω, μπορείτε να γίνετε παράνυμφοι όταν παντρευτώ. Οπότε ίσως όταν θα είμαι 70 χρονών!”

Η Kris και ο Corey, είναι μαζί από τον Αύγουστο του 2014, ενώ βρίσκονταν και οι δύο στην Ίμπιζα για να παρευρεθούν στο πάρτι των 40ων γενεθλίων του κοινού φίλου και σχεδιαστή μόδας Riccardo Tisci. Λίγο αργότερα άρχισαν να βγαίνουν και έκτοτε είναι μαζί.

Διάβασε ακόμη