Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Pamela Anderson: Αγνώριστη άνοιξε το show του οίκου Boss

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πασαρέλα στο Μαϊάμι και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η δημοφιλής ηθοποιός έδειχνε αγνώριστη, μέσα στο σοφιστικέ look που κλήθηκε να αναδείξει στην πασαρέλα, καθώς το κοινό δεν την έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Ούτε όμως, το πρόσωπό της θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε, εντυπωσιακή σταρ του Baywatch.

Φορώντας ένα κρεμ λινό κοστούμι με oversized εφαρμογή, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες από λουστρίνι κι έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν σφιχτό κότσο, περπάτησε στο show και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Διάβασε ακόμη – Pamela Anderson: “Μισούσα την εμφάνισή μου”

Ανάμεσα στα δημοφιλή ονόματα, που περπάτησαν στην παρασέλα εκτός από την Pamela Anderson, ήταν η Naomi Campbell, o Dj Khaled και ο στυλίστας, Law Roach.

Στην επίσημη ανακοίνωση για το show, ο Marco Falconi, αντιπροέδρος του δημιουργικού τμήματος της Hugo Boss δήλωσε: “Ένα από τα βασικά μοτίβα που ενέπνευσαν τη συλλογή είναι η εξαιρετική ένταση που υπάρχει μεταξύ αντιθετικών στοιχείων, όπως οι στερεές και οι ρευστές καταστάσεις- η γη και η θάλασσα- το αδιαφανές και το διαφανές- το παρελθόν και το παρόν”.

Διάβασε ακόμη – Pamela Anderson: Ο διάσημος ηθοποιός που της πρόσφερε σπίτι και αυτοκίνητο για να γίνει η κοπέλα του

Φαίνεται πως από τότε που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ της, “Pamela, A Love Story” στο Netflix, η Pamela Anderson έχει υιοθετήσει ένα νέο, πιο ιδιαίτερο στυλ που δεν θυμίζει τη “σεξοβόμβα” των ’90ς.

Φωτογραφίες: CNA

Διάβασε ακόμη