Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Όταν η Meghan Markle δούλευε σε δημοφιλές τηλεπαιχνίδι

Η δούκισσα του Sussex ήταν ένα από τα “κορίτσια με τη βαλίτσα” στο παιχνίδι “Deal or no Deal”.

Η Meghan Markle μπορεί πλέον να είναι σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και να έχει τον τίτλο της δούκισσας του Sussex, όμως κάποτε ήταν ηθοποιός αλλά και μοντέλο αφού συμμετείχε στo δημοφιλές τηλεπαιχνίδι “Deal or no Deal”.

Όταν η Markle είχε αρραβωνιαστεί τον Χάρι είχε γίνει γνωστή η παλιότερη συμμετοχή της στο αμερικάνικο τηλεπαιχνίδι καθώς είχαν κυκλοφορήσει και οι φωτογραφίες της από το σετ της εκπομπής όπου ήταν ένα από “τα κορίτσια με τη βαλίτσα” με τον αριθμό 24.

Πρόσφατα, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Howie Mandel, με αφορμή την επιστροφή του παιχνιδιού στην τηλεόραση μετά από 9 χρόνια μίλησε για τη συνεργασία του με την Markle αλλά και για τη συμπεριφορά της στο πλατό που από τότε θύμιζε… δούκισσα. Όπως είπε ο Mandel αστειευόμενος, σύμφωνα με το Fox News, η Meghan “ήταν λίγο σαν δούκισσα”.

“Δεν συμμετείχε σε πολλά επεισόδια, αλλά τη θυμάμαι. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι ιδιαίτερο, πραγματικά πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες στο show μας είναι ξεχωριστές” είπε ο παρουσιαστής.

Όπως εξήγησε οι γυναίκες που κρατούσαν τις βαλίτσες είχαν όλες ενδιαφέρουσες ζωές εκτός πλατό: “Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιον royal, αλλά όλοι αυτοί είναι πετυχημένοι άνθρωποι που έχουν κάτι ουσιώδες, δεν κάθονται εκεί και απλά κρατούν μια βαλίτσα. Έχουν καριέρες, έχουν χόμπι, έχουν οικογένειες, έχουν επιχειρήσεις, είναι όλοι άνθρωποι” είπε τονίζοντας για τη δούκισσα του Sussex πως “όταν ο Harry γνωρίζει κάποια που απλά τυχαίνει να ήταν στην εκπομπή μας, υπάρχουν πολλά που είχε να προσφέρει”.

Η Markle έχει μιλήσει στο παρελθόν για την εμπειρία της από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι εξηγώντας ότι “θα το έβαζα στην κατηγορία των πραγμάτων που έκανα ενώ περνούσα από auditions για να τα βγάλω πέρα. Πήγα από το να εργάζομαι στην αμερικάνικη περσβεία στην Αργεντινή στο να είμαι στο Deal. Κάλυψα όλο το φάσμα. Σίγουρα το να δουλεύω στο τηλεπαιχνίδι ήταν μια εκπαιδευτική εμπειρία και με βοήθησε να καταλάβω τι θα προτιμούσα να κάνω στη ζωή μου”.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: instagram/ @colunaclaudiameireles

Διάβασε ακόμη