Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Oscars 2021: Oι παρουσιαστές της φετινής τελετής απονομής

Προβλέπεται πώς θα είναι η πιο λαμπερή βραδιά από όλες τις προηγούμενες χρονιές.

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ δεν θα έχει κεντρικό παρουσιαστή, όπως είχε γίνει και τις τελευταίες δύο χρονιές. Η Ακαδημία αποφάσισε να εγκαταλείψει το φορμάτ παρουσίασης με ένα παρουσιαστή και να συνεχίσει όπως έκανε και το 2019 με πολλούς stars- παρουσιαστές του κάθε βραβείου. Έτσι πιστεύει ότι θα μειωθεί ο τηλεοπτικός χρόνος μετάδοσης και η βραδιά δεν θα είναι τόσο κουραστική.

Η Ακαδημία ανακοίνωσε τους φετινούς παρουσιαστές που θα είναι περσινοί νικητές των βραβείων αλλά και άλλοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές. Μέχρι στιγμής 15 είναι οι διάσημοι που έχουν συμφωνήσει να εμφανιστούν στην 93η τελετή απονομή.

Φέτος στη σκηνή των Όσκαρ θα δούμε τους Angela Bassett, Halle Berry, Bong Joon Ho, Don Cheadle, Bryan Cranston, Laura Dern, Harrison Ford, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno, Joaquin Phoenix, Brad Pitt, Reese Witherspoon, Renée Zellweger και Zendaya.

Διάβασε ακόμη – Janet Jackson: Ο λόγος που βγάζει σε δημοπρασία πάνω από 1.000 προσωπικά της αντικείμενα

Οι παραγωγοί των Όσκαρ Steven Soderbergh, Stacey Sher και Jesse Collins έγραψαν στην επίσημη ανακοίνωση για τα βραβεία πως “θέλοντας να έχουμε για τα βραβεία μια κινηματογραφική προσέγγιση, συνθέσαμε ένα λαμπερό καστ αστέρων. Υπάρχει τόση μεγάλη ενέργεια που θα είναι απαραίτητα τα γυαλιά ηλίου”.

Οι τρεις παραγωγοί είχαν υπονοήσει και σε παλιότερη συνέντευξή τους στο Vanity Fair ότι προτιμούν να μην υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής: “ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την χρονιά τους παρουσιαστές θα είναι διαφορετικός. Και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τη λέξη ‘οικοδεσπότης’, χρησιμοποιούμε το ‘ομάδα’ γιατί υπάρχει μια αλληλένδετη δομή στο πρόγραμμα έτσι ώστε όλοι να συμμετέχουν”.

Όπως εξήγησαν οι παραγωγοί φέτος θα υπάρχει μια κινηματογραφική δομή στη show: “όλοι θα έχουν ένα χαρακτήρα. Κάθε υποψήφιος, κάθε άτομο που θα παραδώσει βραβείο, θα είναι σαν χαρακτήρες σε μια ταινία. Και στο τέλος θα μάθεις ποιος ήταν ποιος και τι ήθελαν. Θα έχεις μια σύνδεση με όλους στο show. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μια ταινία 3 ωρών στην οποία θα δοθούν και κάποια βραβεία”.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη