Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

ΟΠΑΠ Κύπρου και αθλητές πήραν μαζί το πρωϊνο τους 

Πρόγευμα με γεύση επιτυχίας.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου και οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας, παλιοί και νέοι, μοιράστηκαν μαζί το πρωϊνό της Τρίτης (20 Σεπτεμβρίου 2022) και απόλαυσαν το πρόγευμά τους, που είχε γεύση επιτυχίας. Ήταν ένας πρωτότυπα ευχάριστος τρόπος, τον οποίο εμπνεύσθηκε η ΟΠΑΠ Κύπρου για να συγχαρεί τους αθλητές μας για τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και να τους διαβεβαιώσει για τη διαρκή στήριξη που τους παρέχει.

Καλωσορίζοντας τους αθλητές και ερμηνεύοντας εύστοχα την παράθεση του προγεύματος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, είπε χαρακτηριστικά: “Επειδή οι ειδικοί θεωρούν ότι το πρωινό είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου δυνατά, είπαμε να πάρουμε μαζί το πρόγευμα μας! Γιατί ακριβώς θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά τη νέα περίοδο των αγωνιστικών υποχρεώσεων σας, αλλά και τη νέα εποχή της συνεργασίας μας στη βάση της διαχρονικής αγάπης με την οποία η ΟΠΑΠ Κύπρου αγκαλιάζει παλιούς και νέους αθλητές μας!”.

Ο κύριος Αλετράρης συνεχάρη τους αθλητές μας για τις μεγάλες τους επιτυχίες στις πρόσφατες διεθνείς διοργανώσεις και οι οποίες, όπως είπε, πλημμύρισαν με χαρά και περηφάνια την Κύπρο. Βεβαιώνοντας ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα στέκεται πάντα κοντά στους αθλητές μας, στις καλές μα και στις δύσκολες στιγμές τους, ο κύριος Αλετράρης καλωσόρισε τους νέους αθλητές που στηρίζει η Εταιρία λέγοντας τους ότι “το ταλέντο και ο ενθουσιασμός σας, σμίγουν με την εμπειρία των παλαιότερων αθλητών μας και δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες για τον αθλητισμό μας”.

Τέλος, ο κύριος Αλετράρης προέτρεψε όλους να συνεχίσουν την προσπάθειά τους προτάσσοντας πάντα τις αυθεντικές αξίες του αθλητισμού, οι οποίες επενδύουν με καθαρότητα τις όποιες νίκες και επιτυχίες. Κι αφού κάλεσε τους αθλητές να απολαύσουν το πρόγευμα που τους παραθέτει η ΟΠΑΠ Κύπρου, τους προκάλεσε συμβολικά, λέγοντάς τους ότι το κυρίως πιάτο θα το προσφέρουν οι ίδιοι οι αθλητές με τις επιτυχίες τους στις επερχόμενες μεγάλες διοργανώσεις και βέβαια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024!

Οι αθλητές απόλαυσαν όντως το πρόγευμα, αλλά και συγκίνησαν με τις παρεμβάσεις τους, χαρακτηρίζοντας την ΟΠΑΠ Κύπρου σαν την άλλη τους οικογένεια. Εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για τη διαρκή και δυνατή στήριξη που τυγχάνουν από την Εταιρία, βεβαίωσαν ότι με αφοσίωση στο στόχο τους θα επιδιώξουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες για τις μεγάλες διακρίσεις, προβάλλοντας και τιμώντας την Κύπρο.

Στο πρόγευμα με γεύση επιτυχίας που παρέθεσε η ΟΠΑΠ Κύπρου, παρευρέθηκαν οι αθλητές Παύλος Κοντίδης, Μαριλένα Μακρή, Γιώργος Αχιλλέως, Απόστολος Παρέλλης, Μίλαν Τραϊκοβιτς, Νικόλας Βασιλείου, Κωνσταντίνα Νικολάου, Μάριος Γεωργίου, Άντρη Χριστοφόρου, Βαλεντίνα Σάββα, Στυλιανός Χριστοδούλου, Παναγιώτα Ανδρέου, Αλέξανδρος Πουρσανίδης, Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι. Οι αθλητές μετέφεραν στην ΟΠΑΠ Κύπρου και τις ευχαριστίες όλων των άλλων αθλητών που λόγω υποχρεώσεων, δεν μπόρεσαν να παραστούν στη συνάντηση.

Στη συνάντηση με τους αθλητές παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Χρυσοστόμου.

Διάβασε ακόμη