Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι για το φθινοπωρινό σου μανικιούρ εάν έχεις κοντά νύχια

Ανάδειξε το κοντό σχήμα στα νύχια σου με τα χρώματα του Φθινοπώρου.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Τα μακριά νύχια μπορεί να είναι τάση τα τελευταία χρόνια  – ίσως επειδή έχουν περισσότερη επιφάνεια για να δημιουργήσεις οποιοδήποτε σχέδιο θέλεις επάνω τους – όμως είναι και αρκετά περίπλοκα καθώς πολλές φορές είναι δύσκολο να κάνεις κάποιες κινήσεις όπως για παράδειγμα να πληκτρολογήσεις ένα μήνυμα στο κινητό!

Ένα όμορφο μανικιούρ στα χρώματα του Φθινοπώρου φαίνεται όμορφο και πολύ πιο τακτοποιημένο σε κοντά νύχια. Είτε επιλέξεις να τους δώσεις λίγη φυσική καμπύλη είτε ακολουθήσεις το φυσικό τους σχήμα, τα κοντά νύχια φαίνονται πάντα κομψά και μπορείς να τους προσθέσεις οποιοδήποτε σχέδιο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι υπερβολικά λόγω της πιο μικρής επιφάνειας.

Διάβασε ακόμη – Fall in love: Απογείωσε το μακιγιάζ σου με τα χρώματα του Φθινοπώρου

Ενώ δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες για το πότε να αρχίσεις να φοράς φθινοπωρινά χρώματα στα νύχια, το τέλος του Σεπτέμβρη, είναι η ιδανική περίοδος για να σκεφτείς μια τέτοια αλλαγή καθώς ο καιρός αλλάζει και μπαίνει πια για τα καλά η νέα εποχή.  

Το πράσινο της ελιάς, το γκρι, ουδέτερα χρώματα αλλά ακόμα και οι σκούρες αποχρώσεις όπως είναι το μπορντώ και το pumpkin είναι οι επιλογές που θα κυριαρχήσουν το φετινό Φθινόπωρο.  Δες πιο κάτω κάποιες προτάσεις που θα αναδείξουν τέλεια το κοντό σχήμα των νυχιών σου.

Φωτογραφία: Instagram / @ellesbeautyroom

Διάβασε ακόμη