Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Οι πρώτες εικόνες από τις αφίξεις των royals στην Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας και η πριγκίπισσα Άννα της Μεγάλης Βρετανίας, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών για τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ με την οικογένειά του να καταφθάνει πρώτη για να υποδεχτεί στη συνέχεια τους Ευρωπαίους royals που ταξίδεψαν στην Αθήνα για την κηδεία.

Ο Παύλος, ο Νικόλαος και ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ έφτασαν στην Μητρόπολη πρώτοι ενώ ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και οι σύζυγοί τους, Μαρί Σαντάλ, Τατιάνα Μπλάτνικ και Nina Flohr. Οι τρεις γιοι του Κωνσταντίνου προσκύνησαν το φέρετρο το οποίο είχε διακοσμηθεί με τα αγαπημένα λουλούδια της μητέρας τους, Άννα Μαρία.

Διάβασε ακόμη – Οι αφίξεις των γαλαζοαίματων στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (εικόνες)

Στη συνέχεια έφτασαν οι αδελφές του Κωνσταντίνου, Σοφία και Ειρήνη, με τη Σοφία να συνοδεύεται από τον επίτιμο βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος. Ο Παύλος υποδέχτηκε στην είσοδο της Μητρόπολης όλους τους καλεσμένους που κατέφθασαν με τα αυτοκίνητά τους μπροστά στην εκκλησία.

Ο βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος έφτασε στη Μητρόπολη με τη βασίλισσα Ματθίλδη, ακολούθησε η βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα, η πριγκίπισσα Άννα της Μεγάλης Βρετανίας, ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, ο βασιλιάς Willem-Alexander και η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό χωρίς τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Charlene.

Τατιάνα Μπλάτνικ
Πριγκιπισσα Βενεδίκτη της Δανίας
Bασιλιάς Felipe, βασίλισσα Letizia
Πρίγκιπας Αλβέρτος
Nina Flohr
Πριγκιπισσα Άννα
Βασιλιάς Willem-Alexander, βασίλισσα Maxima
Επίτιμος βασιλιάς Χουάν Κάρλος, βασιλισσα Σοφία

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: www.ndpphoto.gr

Διάβασε ακόμη