Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Οι παρουσιαστές και το φετινό θέμα του Met Gala 2022

To φιλανθρωπικό event που όλοι περιμένουμε.

Της Γεωργίας Γεωργίου

To Met Gala είναι από της εκδηλώσεις που περιμένουμε με ανυπομονησία καθώς τα κουστούμια που επιλέγουν οι προσκεκλημένοι ήταν άκρως εντυπωσιακά και εκκεντρικά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την περσινή ενδυμασία της Kim Kardashian η οποία έγινε θέμα συζήτησης για πολλές εβδομάδες.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο το Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Δεύτερα του Μαΐου και θα έχει ως θέμα το “Gilden Glamorous”. Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε το κόκκινο χαλί να γεμίζει από χρυσά φορέματα και υπερβολικά αξεσουάρ.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: “Πάλεψα για να μην βάλω τη μάσκα στα Met Gala”

Παρουσιαστές για φέτος θα είναι η Blake Lively, ο Ryan Reynolds, η Regina King και ο Lin-Manuel Miranda ενώ οικοδεσπότες θα είναι ο σχεδιαστής Tom Ford, ο Adam Mosseri του Instagram και η Anna Wintour σε μια εκδήλωση που θα αναφέρεται στην έκθεση του Μουσείου “In America: An Anthology of Fashion” που έρχεται μετά την “In America: A Lexicon of Fashion” που παρουσιαζόταν μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβρη και τιμούσε μερικούς από τους πιο σημαντικούς Αμερικάνους σχεδιαστές, ανάμεσα στους οποίους οι Ralph Lauren, Donna Karan και Calvin Klein.

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη