Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Οι μοντέρνες τάσεις στην τεχνική του eyeliner με έμπνευση από γνωστούς οίκους μόδας

Η make–up artist Βαρβάρα Νικολακάκη, αναλύει τις τεχνικές του eyeliner  που είδαμε στα  catwalks γνωστών σχεδιαστών για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-22.

Όπως και κάθε σεζόν έτσι και τώρα το eyeliner είναι ο κυρίαρχος της πασαρέλας. Ξέχασε το κλασικό eyeliner! Στα τελευταία catwalks είδαμε πιο μοντέρνες τεχνικές που μας χαρίζουν περισσότερο στιλ και κάνουν περισσότερη εντύπωση.

Διάβασε ακόμη – Το χρώμα στη σκιά ματιών που είδαμε στα catwalks για αυτή τη σεζόν και αξίζει να δοκιμάσεις

Το είδαμε σε σβησμένη μορφή στο σόου του οίκου Chanel και του Dior ενώ ο οίκος Givenchy μας έδειξε μια πιο χοντρή εκδοχή του eyeliner με άσπρο μολυβί στο εσωτερικό του ματιού και καφέ σκιές στο κινητό βλέφαρο.

Μια πιο βασική μορφή του eyeliner επέλεξαν οι Dolce & Cabbana εννοώ ο οίκος Erdem μας έδειξε ένα ιδιαίτερο eyeliner που ενώ στο κινητό βλέφαρο θεωρητικά φαίνεται κλασικό, ενώνεται με το κάτω μέρος σε μία γραμμή που δεν είναι καν κοντά στο βλέφαρο.

 

Ευχαριστίες στη make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη. Instagram: barbara_nikolakaki, themakeupprobybn, Facebook: Barbara Nikolakaki, The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki

Φωτογραφίες: Pinterest

Κεντρική Φωτογραφία: instagram / @givenchyofficial

Διάβασε ακόμη