Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

4 λόγοι για να ξεκινήσεις γυμναστική με την κολλητή σου

Ωραίο είναι να γυμνάζεσαι και μόνη σου, αλλά ακόμη πιο ωραίο να έχεις παρέα τη φίλη σου.

Είτε κάνεις καιρό γυμναστική είτε θέλεις να ξεκινήσεις τώρα, έχεις πολλούς λόγους για να μην το κάνεις μόνη σου. Έχεις κάποια φίλη που όλο λέει κι αυτή ότι θέλει να ξεκινήσει να γυμνάζεται συστηματικά; Καιρός να γίνει το fitness buddy σου και να κρατάτε συντροφιά η μια στην άλλη.

Ακολουθούν οι λόγοι που η γυμναστική με την κολλητή σου είναι καλύτερη.

Διάβασε ακόμη – Πως να οργανώσεις την παιδική βαλίτσα διακοπών

Το motivation που χρειάζεσαι

Είναι πολύ πιο πιθανό να κρατήσετε για καιρό τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο αν το κάνετε μαζί. Η μία θα εμψυχώνει την άλλη και θα σηκώνεστε πιο εύκολα από τον καναπέ. Κάντε μαζί ένα πρόγραμμα και βάλτε στόχο να μείνετε πιστές σε αυτό.

Θα αισθάνεσαι πιο άνετα

Πολλές φορές σαν γυναίκα ίσως αισθάνεσαι λιγάκι άβολα να γυμνάζεσαι, ειδικά όταν στον χώρο υπάρχουν κυρίως άνδρες. Ίσως σκέφτεσαι πώς φαίνεσαι και αν κάνες σωστά τις ασκήσεις σου, αλλά όταν έχεις παρέα τη φίλη σου, όλα θα είναι πιο εύκολα. Θα είστε δύο, θα το διασκεδάζετε και δεν θα σας ενδιαφέρει κανένας και τίποτα άλλο.

Διάβασε ακόμη – Ποιο είδος άσκησης σου ταιριάζει ανάλογα με το τι θέλεις να πετύχεις

Θα έχετε λόγο να συναντιέστε περισσότερο

Ίσως το γεμάτο πρόγραμμά σας να σας πιέζει και να μην καταφέρνετε να βρεθείτε για έναν καφέ, να τα πείτε και να ξεσκάσετε παρέα. Η γυμναστική μαζί θα σας βοηθήσει να βρίσκεστε περισσότερο μέσα στην εβδομάδα και να μην περιμένετε το σαββατοκύριακο για να τα πείτε.

Θα καταπολεμήσετε το άγχος μαζί

Η πίεση, το άγχος και οι σκοτούρες γίνονται καθημερινότητα καμιά φορά. Οι ενδορφίνες που εκκρίνονται με τη γυμναστική θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Είναι ένας καλός τρόπος για να εκτονωθείτε και να ξεχάσετε όλα όσα σας απασχολούν κατά τη διάρκεια της μέρας, ενώ έχετε η μια την άλλη.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη