Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι διάσημοι με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google για τις στυλιστικές επιλογές τους

Αν και -σχεδόν για την περισσότερη διάρκειά του- το 2020 όλος ο πλανήτης ήταν σε καραντίνα, υπήρξε μια περίοδος που οι celebrities μπόρεσαν να παρευρεθούν σε διάφορες εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο οι διάσημοι έκαναν εμφανίσεις που συζητήθηκαν στυλιστικά. Σύμφωνα με την έρευνα Year In Search, που αφορά τις αναζητήσεις στο Google, κορυφαίοι στις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου ήταν οι τραγουδιστές Harry Styles και Billie Eilish.

Επίσης, πρώτη φορά σε αυτή τη λίστα έκανε την εμφάνισή του ο Lil Nas X για το ροζ κοστούμι Versace, που φόρεσε στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy. Όσον αφορά την Billie Eilish, στυλιστικά έκανε εντύπωση -κι αυτή στα βραβεία Grammy- για το μαύρο και πράσινο σύνολο Gucci, το οποίο συνδύασε με προστατευτική μάσκα του ίδιου brand. Η τραγουδίστρια Lizzo βρίσκεται κι αυτή στη λίστα και συγκεκριμένα για την ενδυματολογική της επιλογή σε ένα παιχνίδι των Lakers, που αν και ήταν ένα απλό μαύρο φόρεμα, το πίσω μέρος του άφηνε ακάλυπτα μέρη του σώματος. Στις πρόσφατες κορυφαίες αναζητήσεις ήταν και ο Harry Styles και το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue, για το οποίο φωτογραφήθηκε φορώντας ένα φόρεμα Gucci με βολάν.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη