Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Τομάζος Χαραλάμπους καταγράφει τη wish list του για το 2021

Ο fashion designer Τομάζος Χαραλάμπους φτιάχνει στη Madame Figaro τη λίστα του για τη νέα χρονιά και καταγράφει τι θα θυμάται από το 2020.

2020

Πώς θα το θυμάσαι;

Δεν ξεχνιέται η χρονιά αυτή. Δύσκολη, ωστόσο μου έμαθε και μου θύμισε πολλά. Την ουσία του μαζί και τη σημαντικότητα των απλών πραγμάτων. Μου επιβεβαίωσε πως ο άνθρωπος δεν θέλει πολλά για να είναι χαρούμενος.

Τι δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

Όλα αυτά που μου έλειψαν στην καραντίνα, τους ανθρώπους μου. Επίσης, το γεγονός ότι άνθρωποι, όταν αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν, έγιναν στην πραγματικότητα πιο καλοί και ευγενικοί μεταξύ τους. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ πώς είναι να ανατρέπονται όλα όσα νόμιζα πως ήξερα μέχρι σήμερα.

Τι θετικό έφερε στη ζωή σου;

Την απλότητα και την ουσία.

2021

Πώς ελπίζεις να σε βρει;

Με υγεία. Θέλω να μπορώ να συνεχίσω να αναπτύσσω και να παρουσιάζω τη δουλειά μου στο εξωτερικό, κάτι που μπήκε στον πάγο τον τελευταίο καιρό. Θέλω η νέα χρονιά να με βρει ήρεμο και θετικό για να μπορώ να ελπίζω, να κάνω σχέδια και να ονειρεύομαι.

Πώς θέλεις να είναι;

Δημιουργική και παραγωγική, με ευκαιρίες, εμπειρίες και όνειρα.

Τι περιλαμβάνει η wish list σου για τη νέα χρονιά;

Θέλω να ολοκληρωθεί η νέα συλλογή Tommazo, να είναι όπως ακριβώς τη φαντάζομαι και να κάνω ένα show στο εξωτερικό χωρίς περιορισμούς και Covid-19. Και ύστερα θέλω ταξίδια, πολλά ταξίδια, υγεία, επιστροφή σε μία καλύτερη πραγματικότητα και συνεργασίες με καινούριους δημιουργούς που με εμπνέουν.

Madame Figaro Χειμώνας 2020-2021 Τεύχος 185

Διάβασε ακόμη