Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Ο συγκινητικός επικήδειος λόγος της Priscilla Presley για την κόρη της, Lisa Marie

Οι διάσημοι καλεσμένοι στην τελετή που έγινε στη Graceland.

Η Priscilla Presley έδωσε ένα συγκινητικό επικήδειο λόγο στην κηδεία της κόρης της, Lisa Marie, στη Graceland, το σπίτι του Elvis Presley.

H 77χρονη μετά από την ομιλία που έδωσε ο Jerry Schilling πήρε το μικρόφωνο και είπε: “Θα σας διαβάσω κάτι που η εγγονή μου έγραψε για όλους εσάς. Δεν έχω ιδέα ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσω για τη μητέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολλές. Ήταν ένα icon, ένα πρότυπο, μια υπέρ-ηρωίδα για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η μαμά μου ήταν το δικό μου icon, το δικό μου πρότυπο και η δική μου υπέρ-ηρωίδα με πολλούς τρόπους. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να εκφράσω όσα χρειάζονται για να την καταλάβει κάποιος και να την γνωρίσει, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ”.

Διάβασε ακόμη – “Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 54 χρονών η Lisa Marie Presley

Η Priscilla διάβασε ένα απόσπασμα από το ποίημα “The Old Soul” που είχε γραφτεί για τη ζωή της κόρης της: “Το 1968 μπήκε στον κόσμο μας, γεννημένη κουρασμένη, εύθραυστη, αλλά δυνατή. Ήταν ντελικάτη αλλά γεμάτη ζωή. Πάντα ήξερε ότι δεν θα ήταν εδώ για πολύ καιρό”.

Στη συνέχεια η μητέρα της είπε κλαίγοντας: “Ήξερε ότι την αγαπούσα. Φοβόμουν ότι δεν θα την άγγιζα ποτέ. Αλλά η ψυχή της είναι πάντα μαζί μου. Η καρδιά μου έχει σπάσει. Lisa όλοι σε αγαπάμε”.

Διάβασε ακόμη – Lisa Marie Presley: Ποιος κληρονομεί το σπίτι του Elvis μετά τον θάνατο της;

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Elvis στο Memphis με καλεσμένους την οικογένεια Presley, τις κόρες της Lisa Marie, Riley Keough, Finley και Harper, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Michael Lockwood. Ανάμεσά τους διάσημοι φίλοι και συνεργάτες της, όπως η Sarah Ferguson, η Alanis Morissette αλλά και ο Axl Rose που τραγούδησε το “November Rain”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @priscillapresley

Διάβασε ακόμη