Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

O Romeo Beckham έγινε 18 και φωτογραφήθηκε για το L’Uomo Vogue

O γιος των David και Victoria Beckham, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του τεύχους Generation Issue της L’Uomo Vogue. 

Της Γεωργίας Γεωργίου

Ο Romeo Beckham, o γιος των Victoria και David Beckham έγινε 18 χρονών και φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά για το εξώφυλλο περιοδικού και συγκεκριμένα για το ειδικό τεύχος του L’Uomo Vogue, The Generation Issue.

Τον Romeo Beckham φωτογράφησαν οι Mert Alas και Marcus Piggott, με ζακέτα σε μεγάλο μέγεθος, παντελόνι και μπότες Prada για το εξώφυλλο ενώ στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού τον είδαμε με stylish outfits επώνυμων οίκων.

“Κατενθουσιασμένος με το πρώτο μου εξώφυλλο για την L’Uomo Vogue”, έγραψε σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές από τις φωτογραφίες. 

Από την άλλη, ο πατέρας του, David δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το πρώτο cover του γιού του… “Τόσο περήφανος για σένα @romeobeckham. Τι απίστευτο πρώτο εξώφυλλο για το @luomovogue” γράφει Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου ενώ περήφανη δήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η Victoria Beckham.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως o Romeo Beckham πήρε την πρώτη γεύση από τη βιομηχανία της μόδας σε ηλικία 10 ετών, όταν έγινε το πρόσωπο της έντυπης διαφημιστικής καμπάνιας του Burberry για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.

Φωτογραφίες: Instagram/ @romeobeckham

Διάβασε ακόμη