Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

O πρώην σύντροφος της Πριγκίπισσας Νταιάνα υπερασπίζεται τη μνήμη της

Ο Ηansant Khan έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μπορεί να κρατάμε στο μυαλό μας πως η Πριγκίπισσα Diana σκοτώθηκε μαζί με τον σύντροφο της Dodi Al-Fayed, ωστόσο σύμφωνα με πολλούς ο τελευταίος άντρας που αγάπησε πραγματικά ήταν ο Hasnat Kahn. Ένας 62χρονος σήμερα καρδιοχειρουργός που είχε σχέση με την Diana για 2 χρόνια, από το 1995 ως το 1997.

Παρόλο που ο ίδιος δεν αναφέρθηκε ποτέ δημόσια σε εκείνη και τη σχέση τους, πριν λίγες μέρες επέλεξε να σπάσει τη σιωπή του με σκοπό να την υπερασπιστεί σε σχέση με τη διαβόητη συνέντευξη που είχε δώσει στο BBC το 1995. Φαίνεται πως είχε δίκιο η Diana όταν έλεγε σε μια φίλη της “όλοι με πουλάνε, ο Hasnat είναι ο μόνος που δεν θα με πουλήσει ποτέ”.

Μια αληθινή ιστορία

Ο γιατρός από το Πακιστάν γνώρισε την Diana τυχαία στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου Royal Brompton στο Λονδίνο το 1995 και έζησε μαζί της δύο χρόνια στη διάρκεια των οποίων δεν φωτογραφήθηκαν ποτέ μαζί. Όταν κυκλοφορούσαν μαζί, εκείνη φορούσε πάντα περούκα και μαύρα γυαλιά ηλίου. Χαμηλών τόνων από τη φύση του, ο Hasnat Kahn εξακολουθεί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη σχέση του με την Πριγκίπισσα.

Μέχρι πρόσφατα όπου μίλησε στη “Daily Mail” για τη συνέντευξη που είχε δώσει η Diana στην εκπομπή “Panorama” του BBC και τον δημοσιογράφο Martin Bashir. Πρόκειται για τη συνέντευξη όπου εκείνη αναφέρθηκε στην απιστία του Καρόλου λέγοντας το περίφημο “Ήμασταν τρεις σ’ αυτό το γάμο”.


“Η Diana χειραγωγήθηκε για να δώσει αυτή τη συνέντευξη” ισχυρίζεται ο τότε σύντροφός της. “Ο δημοσιογράφος της γέμισε το μυαλό με σκουπίδια”. Αναφέρει μάλιστα ότι ακόμα κι ο πρίγκιπας William, παρόλο που τότε ήταν ακόμα έφηβος είχε προειδοποιήσει τη μητέρα του για τον Martin Bashir λέγοντάς της πως “αυτός δεν είναι καλός άνθρωπος”.

Διάβασε ακόμη – To συγκινητικό μήνυμα του Μario Testino για την επέτειο του θανάτου της Πριγκίπισσας Νταιάνα

“Ένα από τα πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά της Diana ήταν πως ήταν εύπιστη. Αυτό την έκανε αγαπητή στο λαό”, λέει ο Kahn. “Αργότερα κατάλαβα ότι ο δημοσιογράφος εντόπισε αυτή την αδυναμία της και την εκμεταλλεύτηκε. Ήταν πολύ πειστικός. Δούλευε στο BBC, ήταν αξιοσέβαστος, αλλά γέμισε το μυαλό της με σκουπίδια” συμπληρώνει.

Το θέμα της αμφισβήτησης της συγκεκριμένης συνέντευξης ανακίνησε πρόσφατα ο αδερφός της Diana, Charles Spencer με μια επιστολή του στο BBC όπου υποστηρίζει ότι ο Martin Bashir τον χρησιμοποίησε για να προσεγγίσει την Πριγκίπισσα, παρουσιάζοντάς του ψευδή έγγραφα για να στηρίξει το επιχείρημά του ότι άνθρωποι του περιβάλλοντός της έδιναν επί πληρωμή πληροφορίες για εκείνη στις μυστικές υπηρεσίες. To BBC ζήτησε συγνώμη ενώ ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου Λόρδος Dyson ανέλαβε να ερευνήσει την υπόθεση.

Ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει και με τον καρδιοχειρουργό, ο οποίος στη συνέντευξή του αναφέρεται στο πώς του δημιούργησε από την αρχή μια αίσθηση δυσπιστίας. “Μου έκανε πολύ άμεσες και προσωπικές ερωτήσεις σχετικά με τη Diana και τη σχέση μας”, αναφέρει στη συνέντευξή του ο Khan. “Για ποιο λόγο δεν είχαμε παντρευτεί, πότε θα παντρευόμασταν, τέτοια… Ντράπηκα. Η Diana και εγώ δεν γνωριζόμασταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν είχαμε μιλήσει ποτέ για γάμο. Τότε ένιωσα θυμό. Πώς τολμούσε να μιλάει έτσι;”
Λίγο αργότερα, μίλησε στο τηλέφωνο με την Diana και της είπε ότι αυτός ο δημοσιογράφος “δεν του άρεσε” και “δεν τον εμπιστευόταν”. Όταν είδε τη συνέντευξή της στην εκπομπή, όπως λέει, ένιωσε σοκαρισμένος και θεώρησε ότι ήταν μεγάλο λάθος εκ μέρους της.

Ο Kahn που πρόσφατα παντρεύτηκε για δεύτερη φορά είναι σήμερα σύμβουλος στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Basildon και Thurrock στο Essex. Όπως αποκάλυψε, ο Martin Bashir προσπάθησε να έρθει ξανά σε επαφή μαζί του 2000, ζητώντας του να συναντηθούν για να του μιλήσει για ένα ζήτημα, αλλά εκείνος αρνήθηκε τη συνάντηση.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@kensingtonroyal

Διάβασε ακόμη