Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ο πρίγκιπας Harry θα είναι προσκεκλημένος στη στέψη του Καρόλου

Και ο λόγος που ενδέχεται να μην παραστεί.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, ο βασιλιάς Κάρολος θα στεφθεί μονάρχης της Βρετανίας σε μια τελετή γεμάτη μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα στο Αβαείο του Westminster, μαζί με τη σύζυγό του, Camilla Parker.

Αλλά το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Μετά τις βόμβες που κυκλοφόρησαν στα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry “Spare”, θα είναι εκεί ο μικρότερος γιος του Καρόλου, και μαζί του τη σύζυγό του, Meghan Markle μαζί με τα παιδιά τους, Archie και Lilibet, για να σηματοδοτήσουν τη μεγάλη μέρα;

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry: Τι αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του για το πέος του

Το Page Six είχε αναφέρει ότι ο Harry και η Markle θα ήταν προσκεκλημένοι στη στέψη και οι γνώστες του παλατιού είπαν ότι αυτό εξακολουθεί να ισχύει.

Ωστόσο, ο Άγγλος συγγραφέας και εκφωνητής, Hugo Vickers, φίλος της βασιλικής οικογένειας, προβλέπει ότι ο πρίγκιπας Harry δεν θα δεχτεί την πρόσκληση.

“Ο Harry έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει ορισμένες προϋποθέσεις προτού αποδεχτεί οποιαδήποτε πρόσκληση”, είπε ο Vickers στο Page Six. “Υπάρχει το ενδεχόμενο να συμφιλιωθούν εάν και τα δύο μέρη είναι πρόθυμα να το κάνουν… αλλά δεν νομίζω ότι η πλευρά του Harry θα υποχωρήσει”.

Διάβασε ακόμη – Τι είχε ζητήσει να δει ο πρίγκιπας Harry από το μοιραίο τροχαίο της μητέρας του;

Στην πραγματικότητα, ο Vickers είπε: “Ελπίζω ότι ο Harry δεν θα έρθει, καθώς θα μπορούσε να εκτραπεί από την τελετή. Εξάλλου, γι’ αυτό δεν προσκαλούν εστεμμένους βασιλιάδες και βασίλισσες σε μια στέψη”.

Σε μια συνέντευξη του στην UK Telegraph από το σπίτι του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, ο Harry, τόνισε ότι θέλει μια συγγνώμη από την οικογένειά του αφού έκανε σημαντικές αποκαλύψεις στα απομνημονεύματά του, κατηγορώντας την οικογένειά του ότι τον αντιμετώπιζαν σαν να ήταν “παραληρημένος και παρανοϊκός”.

Διάβασε ακόμη – Ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry είχε πει στην Meghan να μην ποζάρει όπως η μητέρα του

Σχετικά με την υποτιθέμενη κακή συμπεριφορά της οικογένειάς του – συμπεριλαμβανομένης, όπως ισχυρίζεται, της διαρροής αρνητικών ιστοριών στον Τύπο – για τη Markle, είπε: “Ξέρεις τι έκανες και τώρα ξέρω γιατί το έκανες. Και σε έπιασαν, οπότε καθαρίστε”. Μια βασιλική πηγή είπε στους Sunday Times πως πιστεύουν ότι μια συνάντηση συμφιλίωσης θα γίνει σύντομα, προσθέτοντας ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν από τη στέψη που θα γίνει στις 6 Μαΐου.

“Θα χρειαστεί ευελιξία από όλες τις πλευρές, αλλά μπορεί να γίνει, μπορεί να διορθωθεί”, είπε η πηγή. “O βασιλιάς Κάρολος χρειάζεται τον Harry εδώ, στο δωμάτιο μαζί με τον πρίγκιπα William, μερικά άλλα μέλη της οικογένειας και τους “ανθρώπους του” που εμπιστεύεται και που πάντα ήταν δίπλα του“.

Το Page Six αποκάλυψε επίσης, πώς ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate ταρακουνήθηκαν από το βιβλίο του Harry και μια πηγή που γνωρίζει τον πρίγκιπα William είπε στους Times: “Δεν συμπεριφέρθηκαν όλοι καλά, αλλά ο Harry πρέπει να μπορεί να καθίσει και να πει “ούτε εμείς συμπεριφερθήκαμε καλά”. Αυτό απαιτεί μεγάλη ακαδημαϊκή ευελιξία, στην οποία ο Harry δεν είναι καλός”.

Φωτογραφίες: Instagram/ @princeharryofengland

Διάβασε ακόμη