Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο οίκος Burberry χαρίζει υφάσματα σε σπουδαστές μόδας

Το πρόγραμμα ReBurberry Fabric είναι μια πρωτοβουλία του βρετανικού οίκου με την στήριξη του British Fashion Council.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου, θα δίνονται δωρεάν υφάσματα που υπάρχουν σε στοκ σε σπουδαστές μόδας με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία.

Την διαχείριση της δωρεάς του προγράμματος θα έχει το Institute of Positive Fashion και ο Βρετανικός οίκος ευελπιστεί πως η πρωτοβουλία του θα εμπνεύσει και άλλους οίκους με έδρα την Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να στηριχθούν τα ανερχόμενα ταλέντα.

H Pam Batty, αντιπρόεδρος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του οίκου, ανέφερε για την έναρξη του ReBurberry Fabric: “Το να παρέχουμε μέσα και πηγές στην επόμενη γενιά από διαφορετικές φωνές απ’ όλη τη χώρα μ’ ένα sustainable τρόπο, αυτό θα τους διευκολύνει να δώσουν ζωή στη δημιουργικότητά τους και να συνεχίσουν μέσα από προγράμματα με τα εργαλεία που τους είναι απαραίτητα. Αναμένουμε να δούμε πώς αυτές οι δωρεές μπορούν να επηρεάσουν θετικά τα ακαδημαϊκά ινστιτούτα και τους σπουδαστές, κι ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή μίας ευρύτερης πρωτοβουλίας της βιομηχανίας για να στηρίξει αυτές τις κοινότητες, τώρα και στο μέλλον”.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: burberry.com

Διάβασε ακόμη