Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Ο νέος διφασικός ορός για την περιοχή των ματιών που αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης και χαρίζει νεανική όψη

Απέκτησε το νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα που πάντα ήθελες.

Η Clarins έχει δημιουργήσει το νέο Double Serum Eye, που στοχεύει στην περιοχή των ματιών και φέρει την ίδια φόρμουλα με τον #1 ορό προσώπου Double Serum.  Περιέχει τη μοναδική, συμπυκνωμένη διπλή φόρμουλα που είναι 96% φυσική και εμπλουτισμένη με 13 εκχυλίσματα φυτών, συμπεριλαμβανομένου το ισχυρού εκχυλίσματος του οργανικού wild chervil με προτερήματα ενδυνάμωσης και turmeric για μια διπλή δράση στις 5 ζωτικές λειτουργίες του δέρματος. Χαρίζει ορατά αποτελέσματα κάνοντας το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών να φαίνεται πιο φωτεινό και νεανικό.

 

*Λειαίνει τις ρυτίδες

*Μειώνει τα φουσκώματα και τους μαύρους κύκλους

*Ενδυναμώνει και προστατεύει το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών

*Φωτίζει την περιοχή των ματιών

*Χάρις στο σύμπλεγμα κατά της μόλυνσης, προστατεύει επίσης το δέρμα από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του μπλε φωτός

Είναι κατάλληλο για όσες έχουν ευαίσθητα μάτια ή φορούν φακούς επαφής και όλες τις γυναίκες, όλων των ηλικιών και όλων των εθνικοτήτων.

Το μυστικό αυτής της απίστευτης διπλής φόρμουλας (HYDROLIPIDIC SYSTEM): 2 προϊόντα ματιού σε 1 για διατήρηση της μοναδικής διπλής φόρμουλας. Οι δύο υφές ενώνονται κατά την εφαρμογή και τα αντιγηραντικά εκχυλίσματα φυτών διαλυτά στο νερό και διαλυτά στο λάδι αναμιγνύονται σε ένα καινοτόμο διπλό τεχνολογικό μπουκάλι των 20ml που μπορείς να πάρεις παντού μαζί σου. Η αναζωογονητική αυτή σύσταση δεν αφήνει αίσθημα λιπαρότητας και συνδυάζει το συσφιγκτικό αποτέλεσμα ενός τζελ με την άνεση μιας κρέμας.

Διάβασε ακόμη