Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Antoine του “Emily in Paris” βρίσκεται στις Κυκλάδες (εικόνες)

Το “hot” φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές του στην Τήνο.

Την ευγνωμοσύνη του για τα ελληνικά νησιά απέδειξε ο William Abadie ή αλλιώς ο Antoine από τη σειρά “Emily in Paris” αναρτώντας μία συλλογή φωτογραφιών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα στους διάσημους του εξωτερικού που ψήφισαν Έλλαδα για φέτος το καλοκαίρι και ο τηλεοπτικός παράνομος σύντροφος της “Sylvie Grateau” προτίμησε να ταξιδέψει στη χώρα μας για τις διακοπές του.

Διάβασε ακόμη – Emily in Paris: 5 συμβουλές από τη Sylvie Grateau για αυθεντικό παριζιάνικο στυλ

Διάβασε ακόμη – Emily in Paris: Η αγαπημένη σειρά ανανεώθηκε για 3η και για 4η σεζόν

Πριν επιστρέψει, λοιπόν, για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, ο ηθοποιός αποφάσισε να χαλαρώσει και να απολαύσει τις διακοπές του στο νησί της Τήνου.

Με stylish summer λουκ και το βλέμμα στο ηλιοβασίλεμα, ο Abadie μάς έδωσε έναν ακόμη λόγο για να επισκεφθούμε το νησί των Κυκλάδων αυτή την περίοδο.

Σε ό,τι αφορά τη σειρά, ο ηθοποιός δεν ήθελε να αποκαλύψει πολλά κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξή του, καθώς δεν του επιτρεπόταν, ωστόσο είχε δηλώσει πως ίσως η Emily περάσει λίγο χρόνο στο Λονδίνο. Οι πρόσφατες φωτογραφίες των Lily Collins και Ashley Park επιβεβαίωσαν πριν από λίγο καιρό πως τα γυρίσματα είχαν πράγματι ξεκινήσει και πιθανολογούμε πως είτε ο Abadie έκανε ένα διάλειμμα, είτε κατάφερε να ολοκληρώσει τις σκηνές του.

Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή το προτιμότερο είναι ότι θα τον πετύχουμε σε κάποιο καφέ της Τήνου.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη