Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

NYFW: Το χρώμα που θα κυριαρχήσει στο μακιγιάζ τη νέα σεζόν

Μέσα από τα shows των οίκων καθορίστηκε το χρώμα που θα βλέπουμε παντού.

Αυτό δεν είναι άλλο από το μπλε και όλες τις αποχρώσεις του, που χρησιμοποιήθηκε στο πρόσωπο αλλά και στα νύχια των μοντέλων. Το είδαμε μάλιστα σε δύο shows στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, στον Christian Siriano αλλά και στην Kim Shui.

Το, για χρόνια παρεξηγημένο (αναφορικά με το μακιγιάζ), μπλε χρώμα φαίνεται ότι επανήλθε στο προσκήνιο, και όχι μόνο για να ντύσει τις πολυτελείς δημιουργίες των σχεδιαστών. Αυτή τη σεζόν φαίνεται να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ και στα νύχια μας, με τη φωτεινότητα και τη δραματικότητά του να τραβούν όλα τα βλέμματα.

Από το midnight και το frosty blue, όλοι οι υποτόνοι του είναι πολύ ξεχωριστοί και τονίζουν τις περισσότερες επιδερμίδες με το καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, στον Christian Siriano είδαμε ψυχρά μπλε και μπλε-μωβ να ζωγραφίζουν ολόκληρο το κινητό βλέφαρο των κοριτσιών ενώ 3 διαφορετικές αποχρώσεις του χρησιμοποιήθηκαν για το nail art στα νύχια τους, τηρώντας το monochromatic trend που βρίσκεται στο προσκήνιο τελευταία.

Όσο για το runway της Kim Shui, το midnight blue που είδαμε στα μάτια των μοντέλων έφερε έναν 80s αέρα στην πασαρέλα, που συνδυασμένο με πολύχρωμες κορδέλες στα μαλλιά, απογείωσαν το look. 

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη