Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Νίκος Κουλουσιάς: Ο Έλληνας chef του παλατιού αποκαλύπτει τις αλλαγές στο μενού

Το πρωτόκολλο που αλλάζει στην κουζίνα του παλατιού μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον συγκέντρωσε ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ και η κορύφωση του πένθους στη Μεγάλη Βρετανία που ολοκληρώθηκε χθες με την ταφή της εκλιπούσας Μονάρχη.

Διάβασε ακόμη – Δάκρυσε η Meghan Markle στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ (βίντεο)

Αρκετές είναι οι αλλαγές που θα συμβούν στο παλάτι μετά την ανακήρυξη του Καρόλου ως Βασιλιά και μία εξ αυτές αφορά στο πρωτόκολλο της κουζίνας των ανακτόρων.

Ο Νίκος Κουλουσιάς, ο Έλληνας chef που ανήκει στην ομάδα του προσωπικού της κουζίνας του παλατιού, μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι και Κάτι” και στον Χρήστο Μιχάλαρο για τις παραξενιές των royals, το πρωτόκολλα που πρόκειται να αλλάξει μετά τον χαμό της Βασίλισσας καθώς και τις διατροφικές απαιτήσεις του νέου Βασιλιά.

Μεσημεριανό δεν σερβίρουμε γιατί δεν το θέλει (σ.σ. ο βασιλιάς). Ετοιμάζουν τα παιδιά κάποιο πρωινό box που το παίρνει μαζί του οπουδήποτε. Μετά θα φάει ένα βραδινό και ενδιάμεσα, αν το ζητήσει, θα υπάρχει ένα afternoon snack”, αποκάλυψε.

Κατόπιν, αναφερόμενος στις συνήθειες της Βασίλισσας Ελισάβετ όσον αφορά στην ώρα του φαγητού, είπε: “Σερβίρονται όλα την ίδια στιγμή. Δεν θα δώσει περιθώριο σε κανέναν με το που σταματήσει γι’ αυτό έτρωγε πάντα πολύ αργά (σ.σ. η Βασίλισσα) ώστε να προλάβουνε και οι προσκαλεσμένοι. Υπήρχε το καμπανάκι που χτυπούσε και έπρεπε όλοι να παρευρεθούν εκεί”.

Δες πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

Πηγή: ILovestyle

Διάβασε ακόμη