Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Nicola Peltz: Aπαντά πρώτη φορά στις φήμες που την θέλουν σε κόντρα μαζί με την Victoria Beckham

Εξηγεί επιτέλους γιατί δεν φόρεσε νυφικό της Victoria Beckham στον γάμο της με τον Brooklyn

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί η φήμη σε διάφορα media ανά το παγκόσμιο, ότι η Nicola Peltz και η πεθερά της και γνωστή σχεδιάστρια, Victoria Beckham δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και μάλιστα ότι δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.

Οι φήμες ξέσπασαν, μετά τον γάμο της Peltz με τον μεγάλο γιο της Beckham, Brooklyn, όταν η διάσημη κληρονόμος επέλεξε να μην φορέσει νυφικό διά χειρός της πεθεράς της.

- Advertisement -

Διάβασε ακόμη – H φωτογραφία της Nicola Peltz μετά τις φήμες για την κακή σχέση της με την Victoria Beckham

Η Nicola Peltz σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety αναφέρθηκε πρώτη φορά σε αυτή τη φημολογούμενη διαμάχη, λέγοντας: “Πήγαινα γι’ αυτό και το ήθελα πολύ, και έπειτα από μερικούς μήνες, συνειδητοποίησε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει, οπότε έπρεπε να διαλέξω άλλο φόρεμα”.

Να θυμίσουμε ότι η Peltz τελικά επέλεξε μία νυφική δημιουργία Valentino Couture και συνεχίζοντας το σχόλιο για τη σχεδιάστρια, είπε: “Δεν μου είπε δεν μπορείς να το φορέσεις και δεν είπα ότι δεν θέλω να το φορέσω. Από εκεί ξεκίνησε και μετά άρχισε να σχολιάζεται”.

- Advertisement -

Διάβασε ακόμη – Victoria Beckham – Nicola Peltz: Δεν μιλιούνται

Τέλος στις φήμες περί οικογενειακής διαμάχης έβαλε και ο Brooklyn Beckham σε σχετικές του δηλώσεις, λέγοντας: “Έμαθα ότι πάντα θα προσπαθούν να γράφουν τέτοια πράγματα. Πάντα θα προσπαθούν να “ρίξουν” τους ανθρώπους. Αλλά όλοι τα πάνε καλά, κάτι που είναι καλό”.

Πηγή: ilovestyle.com

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη