Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Νέο κατάστημα Calvin Klein Jeans στο Metropolis Mall

Το τέταρτο κατάστημα του απόλυτου fashion brand στην Κύπρο και το πρώτο στη Λάρνακα.

To νέο κατάστημα Calvin Klein Jeans θα ανοίξειστο Metropolis Mall στη Λάρνακα, από την εταιρεία Sarkk Αbee.

To νέο κατάστημα φιλοξενεί μία ευρεία γκάμα εκλεπτυσμένων γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ από τη νέα φθινοπωρινή κολεξιόν 2021, ενώ από το κατάστημα δε λείπουν τα εμβληματικά must-have εσώρουχα. Στη συλλογή πρωταγωνιστούν οι διαχρονικές black & white μονοχρωμίες που έχουν καθιερώσει το αμερικάνικο brand, με ποικίλες μοντέρνες επιλογές για τη γυναίκα και τον άντρα, ιδανικές για την επερχόμενη φθινοπωρινή περίοδο.

Διάβασε ακόμη – Τommy Hilfiger: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα στη Λάρνακα στο Metropolis Mall

Ως μέρος του συνεχούς ταξιδιού και δέσμευσης προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, το brand  παράγει όλα τα ενδύματα με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον με βιώσιμα υλικά, ενώ ο σχεδιασμός τους βάζει την άνεση στο επίκεντρο. 

Το πολυαναμενόμενο CALVIN KLEIN JEANS store αποτελεί το τέταρτο κατάστημα του brand στην Κύπρο και το πρώτο στη Λάρνακα. Η εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική του καταστήματος διατηρεί το μοντέρνο και μινιμαλιστικό χαρακτήρα που αποτελεί το πυρήνα του brand Calvin Klein και αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών της,  καθιστώντας το νέο κατάστημα τον απόλυτο shopping προορισμό. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως εντός του καταστήματος τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής με στόχο την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και του προσωπικού. 

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ:

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε και ως αποκλειστικός διανομέας/ Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Σχετικά με την Calvin Klein:

Η CALVIN KLEIN είναι ένα παγκόσμιο lifestyle brand που εκφράζει τολμηρά, προοδευτικά ιδανικά και μία σαγηνευτική αισθητική. Επιδίωξή του είναι να ενθουσιάζει και να εμπνέει το κοινό της, χρησιμοποιώντας προκλητικές εικόνες και εντυπωσιακά σχέδια που ξυπνούν τις αισθήσεις. Η CALVIN KLEIN ιδρύθηκε το 1968 από τον Calvin Klein και τον συνεργάτη του Barry Schwartz. Έχει οικοδομήσει τη φήμη της ως ηγέτης στην Αμερικανική μόδα μέσα από τα καθαρά αισθητικά και καινοτόμα σχέδιά της.

Διάβασε ακόμη