Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νέες αποκαλύψεις για τη Kate Middleton: Tι έπρεπε να κάνει πριν από τον γάμο της

Όσα δήλωσε ο συγγραφέας Tom Quinn στο νέο του βιβλίο.

Ένα νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έρχεται να ταράξει τα νερά σχετικά με τις ζωές των διασημότερων Ευρωπαίων royals, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για το παρασκήνιο πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ο Tom Quinn στο βιβλίο του “Gilded Youth: A History of Growing Up in the Royal Family” συνέλεξε πληροφορίες από εργαζομένους του Παλατιού, αφιερώνοντας κάποια κεφάλαια στη σχέση των Kate Middleton και πρίγκιπα William.

Διάβασε ακόμη – H Kate Middleton φόρεσε το πιο elegant skirt suit που βρήκαμε σε μπουτίκ του νησιού

Αφού ανέφερε πως το πριγκιπικό ζευγάρι είναι σαν όλους τους άλλους παντρεμένους που μπορεί να μαλώνουν μεταξύ τους, ακόμα και να πετάνε πράγματα ο ένας στον άλλο, αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για την περίοδο πριν από τον γάμο τους. Πιο αναλυτικά, ο Quinn δήλωσε πως η Middleton έπρεπε να ακολουθήσει κάποιους κανόνες πριν τον γάμο στο Αββαείο του Westminster τον Απρίλιο του 2011, δεδομένου ότι δεν ανήκε στον περίγυρο της οικογένειας ως μια “κοινή θνητή”. Ειδικότερα, σε αυτά που ήταν αναγκασμένη να κάνει, η ίδια έπρεπε να υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας για να εξακριβωθεί αν θα μπορούσε να κάνει παιδιά. “Αυτά πάντα γίνονται για να βεβαιώσουν πως μία μελλοντική βασίλισσα μπορεί να κάνει παιδιά. Αν η Kate δεν ήταν γόνιμη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο γάμος θα είχε ακυρωθεί”, έγραψε ο Quinn.

Άλλωστε, η πριγκίπισσα Diana επίσης είχε υποβληθεί σε παρόμοια τεστ, με την ίδια την πριγκίπισσα του λαού να το αναφέρει σε αργότερες συνεντεύξεις της. “Ήμουν τόσο αθώα που έκανα τα πάντα σε αυτό το σημείο”, είχε δηλώσει, πιστεύοντας λίγο πριν από τον γάμο πως οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί είχαν να κάνουν με τη γενικότερη υγεία της.

Εν τέλει, τέλος καλό όλα καλά για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, οι οποίοι σήμερα είναι γονείς 3 παιδιών, έχοντας “καλύψει” τα προαπαιτούμενα για τον μελλοντικό τους ρόλο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE UK (@elleuk)

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: instagram/ @elleuk

Διάβασε ακόμη