Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Το νέο hair look της Natalia Vodianova που λατρέψαμε

Η αλλαγή στα μαλλιά που έκανε το διάσημο μοντέλο από την Ρωσία.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Είναι μητέρα 5 παιδιών, σύζυγός, supermodel και από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο! Ο λόγος για την Natalia Vodianova η οποία ξεχωρίζει με τη φυσική της ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της.

Το διάσημο μοντέλο από την Ρωσία είναι η μούσα μεγάλων σχεδιαστών, φωτογραφήθηκε για τα πιο γνωστά περιοδικά ενώ έχει περπατήσει στα shows των μεγαλύτερων οίκων.

Η ίδια δήλωσε αρκετές φορές πως δεν της αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές κι αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και το γεγονός ότι παραμένει για χρόνια “ορκισμένη” ξανθιά, που έχει κάνει ελάχιστες και πάντα μικρές αλλαγές στα μαλλιά της.

Ο ερχομός του νέου χρόνου όμως, την έκανε να νιώσει την ανάγκη για ανανέωση. Έτσι πριν λίγες ημέρες ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια παλιά φωτογραφία της όπου την έδειχνε με πιο έντονο ξανθό μαλλί συνοδεύοντας τη με την εξής λεζάντα: “Αποφάσισα να γίνω ξανά ξανθιά. Τι νομίζεται;”.

Τα θετικά σχόλια την έκαναν να πάρει τη μεγάλη απόφαση και πριν λίγες ώρες μας έδειξε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθώς έγινε ξανθιά με πιο έντονα highlights. Το supermodel αφέθηκε γι’ ακόμη μια φορά στα χέρια του Κύπριου hair stylist, Kyris Eracleous ανήκει στην ομάδα του Balmain Hair Salon Παρισιού.

Η Natalia Vodianova μαζί με τον Κύπριο hair stylist, Kyris Eracleous.

Φωτογραφίες: EPA, Instagram /@natasupernova

Διάβασε ακόμη